RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Temmuz 2019, Salı 12:47:20 tarihnde eklendi. 364 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Parlamento El Koydu!

ABHAZYA PARLAMENTOSU, ANZOR TARBA’NIN ÖLÜMÜ VE OMAR MERTSHULAVA OLAYI İLE İLGİLİ OLARAK, İÇİŞLERİ BAKANI, BAŞSAVCI VE DEVLET GÜVENLİK TEŞKİLATI BAŞKAN YARDIMCISI İLE TOPLANTI DÜZENLEDİ!
Parlamento El Koydu!
16/07/2019. 15 Temmuz 2019. Abhazya – İnform. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, 15 Temmuz Pazartesi günü, parlamento milletvekilleri, Dışişleri Bakanı Garry Arshba, Başsavcı Zurab Açba ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Teşkilatı Başkan Yardımcısı Dazmir Shamba ile bir toplantı düzenlendi.
 
Toplantı, parlamenterlerin inisiyatifi ile düzenlendi. Milletvekilleri, toplantıda, Omar Mertshulava’nın kaçırılması ve Anzor Tarba’nın gözaltında yaşamını yitirmesi nedeni ile toplumda oluşan tepkiler nedeni ile endişelerini dile getirdiler.
 
Toplantıda milletvekilleri, açık sözle görüşlerini dile getirdiler ve duygusal konuşmalar yaptılar. Yetkililer, soruşturmalar hakkında bilgi verdiler. Başsavcı, yapmış olduğu açıklamada, an itibarı ile, Anzor Tarba’nın ölümü nedeni ile ilgili olarak adli tıpta muayenenin sürdürüldüğünü ve buna bağlı olarak soruşturmanın sonuçlanacağını belirtti. 
 
Milletvekilleri, soruşturmaların mümkün olan en kısa süre içerisinde sonuçlandırılmasını ve suça katılan tüm sorumluların adalete teslim edilmesi dileklerini ilettiler.     
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.