RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Haziran 2019, Pazar 11:31:20 tarihnde eklendi. 1268 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ConIFA – 2019 Başladı!

DAĞLIK KARABAĞ’DA DÜZENLENEN, ConIFA – 2019 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI!
ConIFA – 2019 Başladı!
02/06/2019. Suhum. 1 Haziran. Sputnik. Badrak Avidzba. Foto. Abhazya Futbol Federasyonu. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti futbol Federayonu Basın Sekreteri Alhas Manargiya’nın, sputnik Haber aAjansı Muhabirine yaptığı açıklamada, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’nin başşehri Stepanakert’de 1 – 9 haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen Abhazya Ulusal Futbol Takımı’nın da katılmış olduğu ConIFA – 2019 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış töreni ile başladı.   
 
Alhas Manargiya “Şampiyona açılış törenine, 20 Bin’in üzerinde insan katıldı. Açılış törenine, Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Başkanı, Dağlık Karabağ Cumhuriyeti Devlet Başkanı, Abhazya ve Güney Osetya Cumhuriyetleri Dışişleri Bakanları, Abhazya’da yaşayan Ermeni Diasporası Birliği Başkanı Galust Trabizonyan, siyasetçi DUMA Milletvekili Konstantin Zalutin ve diğer davetliler katıldılar” bilgisini verdi. 
 
ConIFA – 2019 Açılış töreni oldukça hareketli geçti, tören sırasında, futbol takımnları geçit töreni düzenlendi, sanatçılar ve halk oyunları toplulukları, seyircilere neşeli saatler geçirtti, tören, havai fişek gösterileri ile sonuçlandı. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Ulusal Futbol Takımı ilk maçını 2 Haziran Pazar günü saat 15:00’de (Abhazya, TC Saati ile- Abhazyam.com)  Chamerin (Arnavutluk) takımı ile karşılaşacak, (Maç: https://sputnik-abkhazia.ru/ web sitesinden naklen yayınlanacak, ilgi duyan Abhaz Diasporasına duyurulur, Abhazya’nın tüm maçları bu siteden naklen yayınlanacak, ilgi duyan Abhaz diasporasına duyurulur. – Abhazyam.com)  Abhazya ulusal futbol takımı 3 Haziran’da Sampi (Laplandiya) takımı ile Saat 17:00’de karşılaşacak guruptaki son maçını ise Dağlık Karabağ futbol takımı ile 4 Haziran Salı günü saat 17:00’de yapacak. Turnuva final karşılaşması 9 Haziran Pazar günü TSİ 19:00’da gerçekleşecek. 
 
ConIFA – Bağımsız Futbol Federasyonları Birliği: 7 Haziran 2013 tarihinde FIFA tarafından resmi olarak tanınmayan futbol takımlarından oluşuyor ve bünyesinde 40’ın üzerinde futbol takımı bulunuyor. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.