RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Haziran 2019, Cumartesi 12:55:30 tarihnde eklendi. 913 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Prens Vladimir Hazırlıkları Sürüyor!

ABHAZ HEYETİ, SUHUM’A GELMESİ PLANLANAN, PRENS VLADİMİR "Княз Владимир" GEMİSİ’NDE İNCELEME YAPMAK ÜZERE SOCHİ – SEVASTOPOL SEYAHATİNE KATILIYOR!
Prens Vladimir Hazırlıkları Sürüyor!
01/07/2019. Suhum. 31 Mayıs. Sputnik. Foto: Nina Zotina. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhaz Heyeti, 2 Haziran Pazar günü, Sochi şehrinden kalkacak olan “Prens Vladimir” "Князь Владимир" yolcu gemisi ile incelemelerde bulunmak üzere seyehat edecek. 
 
Abhaz Denizcilik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Adamır Gabunia, yapmış olduğu açıklamada, Abhaz heyeti olarak, Prens Vladimir "Князь Владимир" yolcu gemisinin uğrayacağı limanlardaki sorumlular ile toplantılar düzenleyerek, seyahat hakkında bilgi alacaklarını söyledi.
 
Adamır Gabunia konuşmasında “Bu seyahatin düzenlendiği tüm limanlarda, yetkililer ile toplantılar düzenleyeceğiz, böylece geminin limana yaklaşması, yolcuların gemiye biniş ve iniş hizmetleri hakkında bilgi alacağız. Uygulamaların tarafımızca yapılabilmesi için bu tür bilgilere gereksinimimiz var” bilgisine yer verdi..    
 
Gabunia, konuşmasında, Prens Vladimir "Князь Владимир" yolcu gemisinin 2020 seyahat programında Suhum limanına uğraması ile ilgili yolculuk planlamasının yapılması gerektiğini belirtti. Bu konunun, ulaşım güvenliği, yolcu servisi, teknik konular içerdiğini de sözlerine ekledi. 
 
“Prens Vladimir” "Князь Владимир" Yolcu Gemisi’nin rotası, Sochi – Novorossiysk – Yalta – Sevastopol limanları arasında olmaktadır. Abhaz heyeti içerisinde, Ekonomi Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Sınır Muhafızlığı, Abhazya Devleti Gümrük Komitesi ve Ulusal Turizm Şirketleri Temsilcileri bulunmaktadır.
 
“Prens Vladimir” "Князь Владимир" Yolcu Gemisi’nin 2019 yılı ilk seferi 12 Mayıs 2019 Tarihinde gerçekleştirildi. Gemi 350 yolcusu ile Sochi limanından ayrıldı. Bu yıl toplam olarak 23 sefer yapılacak. 
 
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından, daha önce verilen emir üzerine, Krasnodar Kray ve Kırım arasında düzenli bir deniz ulaşımı sağlanmasına karar verildi. “Prens Vladimir” "Князь Владимир" Yolcu Gemisi’nin ilk seyahati 11 Haziran 2017 Tarihinde haftalık olarak gerçekleştirildi. 2017 yılı içerisinde 18 seyahat düzenlendi, yaklaşık olarak beşbin yolcu ile bu seyahatlar gerçekleştirildi. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.