RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2019, Cuma 11:21:18 tarihnde eklendi. 718 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ConIFA – 2019 Avrupa Futbol Şampiyonası!

DAĞLIK KARABAĞ CUMHURİYETİ’NDE DÜZENLENECEK OLAN ConIFA – 2019 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI, 1 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR!
ConIFA – 2019 Avrupa Futbol Şampiyonası!
24/05/2019. Suhum. 23 Haziran 2019. Sputnik. Badrak Avidzba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). 1 Haziran 2019 Tarihinde Dağlık Karabağ Cumhuriyeti (Artsakh) “Арцах” başşehri Stepanakert’te düzenlenecek olan, ConIFA – 2019 Avrupa Futbol Şampiyonasına katılacak olan 4 takım çeşitli nedenlerden dolayı şampiyonaya katılamıyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti Futbol Federasyonu Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, Nice (Fransa), Sardunya (İtalya), Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti, 1 Haziran’da Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’nin başşehri Stepanakert’te düzenlenecek olan ConIFA – 2019 Avrupa Futbol şampiyonasına çeşitli nedenlerden dolayı katılamıyor.
 
Turnuva, dört takımın katılmaması nedeni ile daha önceden oluşturulan dört grup iki guruba düşürüldü. Böylece takımlar, A ve B Guruplarında karşılaşacaklar. A Grubu: Abhazya Cumhuriyeti, Chameria (Arnavutluk), Sapmi (Laponya), Dağlık Karabağ Cumhuriyeti (Arsakh) – B Grubu: Padaniya (İtalya), Szekey Bölgesi (Romanya), Batı Ermenistan (Türkiye), Güney Osetya Cumhuriyeti.
 
Abhazya Cumhuriyeti Ulusal Futbol Takımı Teknik Direktörü Beslan Adjincal, Abhazya ulusal Futbol Takımı’nın 2 Haziran’da Chameria (Arnavutluk) takımı ile karşılaşacak. Adjincal, herşeyin daha önceden belirtilen plana göre sürdüğünü söyledi. 
 
ConIFA – 2019 Avrupa Futbol Şampiyonası, 1 Haziran’da düzenlennecek olan açılış töreni ile başlayacak. Final karşılaşması, 9 Haziaran’da Stepanakert’te gerçekleşecek.        
 
Not: ConIFA, 7 Haziran 2013 tarihinde kurulan bir futbol organizasyonudur. FIFA üyesi olmayan futbol federasyonlarını birleştiren uluslararası bir futbol organizasyonudur.. 2014'ten beri ConIFA Dünya ve Avrupa futbol Şampiyonası düzenliyor.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.