RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Mayıs 2019, Çarşamba 13:46:25 tarihnde eklendi. 414 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova’dan S – 400 Kararı!

KREMLİN SÖZCÜSÜ DİMİTRY PESKOV “S – 400 UÇAKSAVAR FÜZE SİTEMİNİN TESLİMİ KONUSUNDA MOSKOVA VE ANKARA ARASINDAKİ ANLAŞMA UYGULAMASI SÜRÜYOR!”
Moskova’dan S – 400 Kararı!
22/05/2019. Suhum. 22 Mayıs 2019. Sputnik. Foto: Ramil Sıddıkov. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Basın Sekreteri Dimitry Peskov, Kremlin olarak, Moskova ve Ankara arasında yapılan S - 400 Hava Savunma Füze sisteminin teslimat çalışmalarının Kremlin olarak, Moskova ve Ankara arasında yapılan anlaşmaya uygun olarak sürdürüldüğünü açıkladı.
 
RIA Novosti Haber Ajansı, Vladimir Peskov’un “bizler defalarca belirttiğimiz gibi, Türkiye devlet başkanı (Tayyip) Erdoğan’ın liderliğinde devlet yöneticileri ile yapılan S – 400 anlaşmanın çoktan beridir tamamlandığını ve anlaşmaya bağlı olarak gerçekleştirildiğini söyledik” dediğini belirtti.
 
Türkiye hükümeti Savunma Bakanı Hulusi Akar’da, Moskova ve Ankara arasında yapılan S – 400 Uçaksavar Füze Savunma Sistemi anlaşmasının mükemmel bir anlaşma olduğunu belirtmişti.
 
CNBC Haber Ajansı’nın belirttiğine göre, ABD, Türkiye’ye Rusya’dan alacağı S- 400 Hava Savunma Sistemini almayı reddetmesi için iki hafta süre verdiği açıklandı. Aksi takdirde Washington, Ankara’yı Loockhed Martin tarafından uygulanan F – 35 programından çıkaracak.      
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.