RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Mayıs 2019, Salı 09:52:19 tarihnde eklendi. 442 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Karıştı!

ABHAZYA MUHALEFETİ, DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİN ERTELENMEMESİ KARARI SONRASINDA, TEPKİSİNİ ARTIRDI, BZYB VE TAMYSPH’DA OTOYOL KAPATTI, GEÇİŞLERE İZİN VERİLMİYOR!
Abhazya Karıştı!
21/05/2019. Suhum. 21 Mayıs 2019. Sputnik. Badri Yesieva. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu, muhalefetin devlet başkanlığı seçimlerinin ertelenmesi talebini reddetti. Bu karar sonrasında muhalefet tepkisini artırdı.
 
Parlamento Binası önünde gerçekleştirilen miting, karar sonrasında gece boyunca sürdü ve kararın iptal edilmesi istendi. Bu arada, Rusya Federasyonu ve Abhazya Cumhuriyetini birbirine bağlayan, Suhum – Adler Otoyolu, alınan kararın protesto edilmesi amacı ile, Bzyps ve Tamypsh bölgesi insanları ve muhalefet temsilcileri tarafından 21 Mayıs Salı gecesi Saat 03:00 sıralarında araç ulaşımına kapatıldı. 
 
Sputnik Haber Ajansı Muhabiri Badri Yesiva, protestocular ile yapmış olduğu görüşmede, eylemin süresiz olduğunu ve alınan yanlış kararın kaldırılması ve mevcut devlet başkanının görevden ayrılana kadar süreceğini belirttiler.   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.