RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 20 Mayıs 2019, Pazartesi 16:51:46 tarihnde eklendi. 533 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karasin, BM Cenevre Temsilcisi Görüşmesi!

RUS DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI GRİGORY KARASİN, CENEVRE GÖRÜŞMELERİ BM TEMSİLCİSİ AYŞE CİHAN SULTANOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ!
 Karasin, BM Cenevre Temsilcisi Görüşmesi!
20/05/2019. Suhum. 20 Mayıs 2019. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Resmi Web sitesinde verilen bilgiye göre, Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin (Cenevre’de sürdürülen, Güney Kafkasya’da Güvenlik ve İstikrarın Sağlanması görüşmelerinin RF Temsilcisi- Abhazyam.com) BM Cenevre Görüşmeleri Temsilcisi Ayşe Cihan Osmanoğlu (BM Kalkınma Programı “UNDP” Bağımsız Devletler Topluluğu Bölge Temsilcisi ve BM Genel Sekreter Yardımcısı – Abhazyam.com) ile telefon görüşmesi yaptı. 
 
Görüşmede taraflar arasında, Cenevre’de sürdürülen görüşmelerin bir sonraki turu ile ilgili konular görüşüldü. 
 
Bakanlık açıklamasında “Taraflar arasında yapılan görüşmede, Abhazya’nın Gürcistan ile olan sınır bölgesinde olaylaların engellenmesi ve bu tür olaylara müdahalede bulunulması amacı ile oluşturulan Beşli Ortak Mekanizma’nın çalıştırılması ve ayrıca Cenevre’de ki uluslararası görüşmelerin yeni turunun programının hazırlanması hakkında görüş alışverişinde bulundular” bilgisine yer verildi. 
 
Cenevre görüşmelerinin bir sonraki turunun Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Ekim 2018’de oluşturulan BM, AB ve AGİT Temsilciliklerinin Eş Başkan, Abhazya, Güney Osetya, Gürcistan Rusya Federasyonu ve ABD’nin taraf olarak olarak bulundukları Cenevre Görüşmeleri, Abhazya, Güney Osetya ve Gürcistan arasında diyalog sağlanması için oluşturulan tek uluslararası platform olarak biliniyor. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.