RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Mayıs 2019, Cuma 20:48:07 tarihnde eklendi. 465 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Abhazya’ya Kutlama!

VLADİMİR PUTİN, ABHAZYA, GÜNEY OSETYA, AZERBAYCAN, ERMENİSTAN, BELARUS, KAZAKİSTAN, KIRGIZİSTAN, MOLDOVA, TACİKİSTAN, TÜRKMENİSTAN, ÖZBEKİSTAN DEVLET BAŞKANLARININ ZAFER BAYRAMINI KUTLADI.
Putin’den Abhazya’ya Kutlama!
10/05/2019. Moskova. 08 Mayıs 2019. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Resmi web sitesinde 8 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan habere göre devlet başkanı Vladimir Putin, Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferinin 74. Yıldönümü nedeni ile 13 ülke devlet başkanına kutlama mesajı gönderdi. 
 
Vladimir Putin tarafından kutlama mesajı gönderilen ülke devlet başkanları: Abhazya, Güney Osetya, Azerbaycan, Ermenistan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan. Ayrıca Gürcistan ve Ukrayna halklarına da kutlama mesajları gönderdi.
 
Vladimir Putin, mesajında, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın tüm gazilerine ve vatan savunucularına en derin şükranlarını dile getirdi ve onlara sağlık, uzun ömür, barış ve refah diledi.
 
Putin mesajında “Bu harika bayram gününde, dünyayı faşist saldırganlıktan kurtaran yurttaşlarımızın eşsiz kahramanlıklarını minnetle anıyoruz” dedi. 
 
Rusya Federasyonu Devlet Başkanı “Ortak görevimiz, vatanlarını savunanların anılarını ve sayısız fedakarlıklarını sürekli olarak anmak, gazilerimizi özen ve dikkatle korumak durumundayız” dedi.
 
REGNUM haber ajansının bildirdiği gibi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Zafer Bayramı'nın ortak bir bayram olduğuna inanıyor.
 
Ona göre, etnik nefreti kışkırtmak ve faşist ideolojiyi canlandırmak için yapılan girişimleri engellemek gerekiyor.
 
https://regnum.ru/news/polit/2625483.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.