RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mart 2019, Çarşamba 16:34:30 tarihnde eklendi. 611 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Tatilcilerin Tercihi!

2019 YILI - RUS ASKERİ VE EMNİYET PERSONELİNİN TATİL TERCİHİNDE BİRİNCİ SIRAYI ABHAZYA CUMHURİYETİ ALACAK!
Rus Tatilcilerin Tercihi!
27/03/2019. Suhum. 27 Mart. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). ATOR’un (АТОР) verdiği bilgiye göre, Tur Operatörler Birliği Uzmanları tarafından hazırlanan rapora göre, Rusya Federasyonu askeri personeli, Savunma Bakanlığı sivil çalışanları, İçişleri Bakanlığı personeli ve Rusya Federasyonu Özel Güvenlik personelinin 2019 yılı içerisinde tatil yapacakları ülke listesi yayınlandı.
 
ATOR’un (АТОР) verdiği bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu İçişleri Bakanlığı ve Rus Özel Güvenlik Personeli için öncelikli tatil konumunu sürdürüyor.     
 
ATOR (АТОР) tarafından verilen bilgiye göre, 26 Aralık 2017 tarihli genelgeye göre, İçişleri Bakanlığı ytkililerinin memurlarda dahil olmak tüm çalışanlarının 2019 yılı içerisinde tatil amacı ile gitmeleri gereken askeri-politik, cezai, sıhhi-epidemiyolojik ve iklimsel koşullar bakımından uyumlu 13 ülke ismi yayınlandı.
 
Rusya’ya yakın olan ülkeler – Abhazya, Güney Osetya, Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Tacikistan bulunuyor, uzak bölge ülkeleri ise Vietnam, Çin ve Küba olarak belirtiliyor. 
 
Rusya Federasyonu askeri personeli ve Rusya Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli için 4 Kasım 2017 tarihinde yayınlanan genelgeye göre İçişleri Bakanlığı tarafından önerilen ülke listesi birbiri ile örtüşüyor, ancak listede ayrı olarak Maldivler Cumhuriyeti bulunuyor. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.