RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Mart 2019, Cumartesi 10:44:28 tarihnde eklendi. 903 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan Trump’a, Golan Tepkisi!

KONSTANTİN KOSACHEV “KIRIM, ABHAZYA, GÜNEY OSETYA VE PRİDNESTROVİYA’YI İŞGAL OLARAK NİTELENDİREN ABD, GOLAN VE KOSOVA’DA FARKLI KONUŞUYOR!”
Rusya’dan Trump’a, Golan Tepkisi!
23/03/2019. 22 Mart. 2019. Moskova. REGNUM. Foto: İvan Shilov. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin bildirdiğine göreRusya Federasyon Konseyi’inde, ABD Devlet Başkanı Donald Trump’ın Golan Tepeleri hakkında yapmış olduğu değerlendirme gündeme getirildi. 
 
Rusya Federasyonu Konseyi’nde 22 Mart’ta yapılan toplantıda, Golan Tepeleri ile ilgli olarak yapılan açıklamada, oyunun kurallarının ne olduğunun bir göstergesinin görüldüğü belirtildi.
 
Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosachev (Rusya’nın eski NATO Temsilcisi – Abhazyam.com) Facebook sayfasında “bizlerin tanıdığı ve beklediğimiz gibi davranan bir kişilik – burada ABD’nin oynamak istediği oyunun kurallarını net olarak görebiliyoruz. Bundan dolayıdır ki, bu açıklama ile, aynen Kırım ve diğer “İşgaller ile ilgili olarak ortaya atmış olduğu demagojik tüm nedenlerini yitirmektedir: Herkes tarafından biliniyor ki Kırım “Abhazya, Güney Osetya ve Pridnestroviya’yı (Moldova - Dinyester Ötesi Cumhuriyeti, Abhazyam.com)” tanımıyor ve Golan Tepelerini ya da Kosova’yı tanıyor, bu herkes tarafından bilinen tek bir kriteri gösteriyor – bu bizim çıkarımızadır. Ve biz güçlüyüz.” Açıklamasında bulundu.
 
Trump, yapmış olduğu bu açıklama ile iç siyasi taleplere yanıt veriyor: Şubat ayı içerisinde Cumhuriyetçi Parti Senatörleri, Mike Gallagher, Ted Cruz ve Tom Cotton, “ABD tarafından, İsrail’in Golan tepelerinde bulunan egemenliğinin tanınması gerektiğini” belirten bir tasarı hazırlamışlardı. 
 
Kosachev “Bu aynı ekip, Mart ayı içerisinde, BM ve tüm dünyanın resmi konumuna aykırı olarak bu tür eylemler için öneride bulundular: Washinton’un, İsrail’i tehdit eden “İran Saldırganlığına” karşı bir yanıt vermesi gerektiğini önerdiler” dedi.
 
Rusya Devlet Duması uluslararası İlişkiler Komitesi Üyesi Sergei Zheleznyak (Birleşik Rusya) «Единая Россия», Golan Tepelerinin, İsrail toprakları olarak tanınması niyetinin “ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başşehri olarak kabul etmesi ve büyükelçiliğin oraya taşınması kararının alınması kadar hasar vericidir” açıklamasında bulundu.    
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2596677.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.