RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mart 2019, Salı 10:31:43 tarihnde eklendi. 1050 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amtsakhara «Амцахара» Partisi Hazırlanıyor!

AMTSAKHARA «АМЦАХАРА» SİYASİ PARTİSİ, 2019 DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ STARTINI VERDİ!
Amtsakhara «Амцахара» Partisi Hazırlanıyor!
19/03/2019. Suhum. 19 Mart 2019. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). “Amtsakhara” «Амцахара» Partisi Siyasi Konseyi, 18 Mart Pazartesi akşamı, genişletilmiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya partinin tüm bölge başkanları ve temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda, parti üyeleri, muhalefet saflarında ve “Amtsakhara” «Амцахара» siyasi partisinde bölünme olduğu biçimindeki söylentilere tepki gösterdi. Parti üyeleri “Partimiz, kendi çalışmalarını sürdürüyor ve her zaman için kendi ilkelerini sürdürüyor, hepimiz biriz” açıklamasında bulundular.
 
Partinin bölge temsilcileri konuşmalarında “Partimiz, uzun zaman öncesinde ahlaki ilkelerini belirlemiştir ve bu durumu sarsmaya yönelik her türlü girişim, hiç bir sarsılmaya yol açamayacaktır. Bireylerin, kişisel ve hatta kendi bencil çıkarlar elde etmek amacı ile parti iradesine ve ilkelerine karşı gelinmesine alışkın değiliz. Kararlarımızı alırken her zaman için tutarlı olduk, hiçbir zaman entrikalar ile uğraşmadık ve kimseye ihanet etmedik” dediler.
 
Partililer “yirmi yıldır var olan bir yapının seçilen rotasını değiştirmesi ve ilkelerinden vazgeçmesi olası değildir. Partimiz içerisinde, güçlü siyasetçilerin yanı sıra pek çok parlak siyasi isim bulunmaktadır” vurgulamasında bulundular.
 
Toplatı katılımcılarının tümü, parti içerisinde yanlış anlamarın ve bölünmenin olmadığı konusundaki kararlılıklarını yinelediler ve görevlerin sürüdürlmesi kararını aldılar.
 
Toplantı içerisinde, yaklaşmakta olan devlet başkanlığı seçimleri ele alındı ve hazırlanmak amacı ile bir önlemler planı üzerinde ki konular görüşüldü. Toplantı sonucunda “Muhalefetin, zaman içerisinde, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı için uygun olacak bir adayın ismi açıklanacaktır” açıklaması yapıldı.        
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.