RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Şubat 2019, Salı 18:33:03 tarihnde eklendi. 656 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Mimozaları, Rusya’da!

ABHAZYA’DAN, RUSYA’YA BU YIL 100 TON MİMOZA İHRACI BEKLENİYOR!
Abhazya Mimozaları, Rusya’da!
19/02/2019. Suhum. 19 Şubat. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Kuban 24 İnternet Haber sitesinin Rusya Federasyonu Federal Gümrük Güney Bölge Gümrük Servisinnden aldığı bilgiye göre, Abhazya’dan Sochi’ye şu ana kadar 10 Ton mimosa ihraç edildi. Gümrük servisinin verdiği bilgiye göre, günde 1,5 Ton çiçek ihracatı gerçekleşiyor.
 
Bu yıl havaların ılık geçmesi nedeni ile çiçek sezonu erken başladı. İlk Mimozaihraç partisi 7 Şubat’ta gerçekleşti. 16 – 17 Şubat tarihleri arasında 3,165 Kg ihraç gerçekleşti. Şubat ayı başından bu yana 10,6 Tondan fazla Mimoza ihraç edildi.  
 
Abhazya’dan ihraç edilen çiçek ürünleri, nakliye, ticari ve gerekli olan diğer belgeler için gümrük beyannamesi basitleştirilmiş bir şekilde düzenleniyor. Avrasya Ekonomik Birliği'nin gümrük bölgesine mal ihraç ederken gümrük mevzuatına uyumu doğrulamak için denetim ve muayene kompleksini kullanarak gümrük kontrolü hızlandırılıyor.
 
Kuban 24 İnternet Haber Ajansı’nın verdiği bilgiye göre, Abhazya’dan bu yıl yaklaşık 100 ton Mimoza ihracı planlıyorlar. Geçtiğimiz yıl Abhazya'dan Rusya’ya 90 tondan fazla çiçek ihraç edildi, (Abhaz Mimozaları, her yıl özellikle Moskova’da kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, kadınların bekledikleri en önemli hediyeler arasında bulunuyor – Abhazyam.com)  
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.