RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Şubat 2019, Cuma 15:06:27 tarihnde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, Rusya Gemi Seferleri Başlıyor!

ADAMIR GABUNİA “ABHAZYA VE RUSYA LİMANLARI ARASINDA DÜZENLİ SEFERLER BAŞLATILIYOR!”
Abhazya, Rusya Gemi Seferleri Başlıyor!
15/02/2019. 15 Şubat. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Devleti “Abhaz Denizcilik Şirketi” Genel Müdür Yardımcısı Adamır Gabunia, Sochi’de düzenlenen 15 Şubat Rus Yatırım Forumu’nda, Abhaz Denizcilik Şirketi ve Rus Karadeniz Deniz Yolları Şirketi arasında işbirliği anlaşması imza törenin de açıklamalarda bulundu. 
 
Gabunia “Bu anlaşma, daha önce yapılmış olan ön anlaşmanın yaşama geçirilmesidir. Ve bu seyir organizasyonunun yaşama geçirilmesi ortak bir projenin düzenlenmesi için bir itici güç olacaktır” dedi.
 
Adamır Gabunia’ya göre, Abhazya ve Rusya limanları arasında, 2020 yılına kadar düzenli seferlerin başlatılması planlanıyor. 2019 yılı içerisinde “Prens Vladimir” adlı yolcu gemisinin ilk seferlerine, Sochi – Novorossiysk – Yalta – Sevastopol – Sochi arasında başlayacak. Şimdi bu seferine Suhum limanı da eklenecek.          
 
Abhaz Denizcilik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Adamır Gabunia “şimdi, Rosmorprt temsilcileri ile birlikte bir yol haritası düzenlemek durumundayız. Eğer bu konuda herhangi bir sorun olmaz ise ilk seferlermizi 2019 yılı içerisinde gerçekleştireceğiz. 2020 yılı içerisinde ise hattımız düzenli olarak başlayacaktır” dedi. 
 
Rusya Yatırım Forumu 2019, Sochi'de 14-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bu, Rusya'nın yatırım ve ekonomik potansiyelinin tanıtımı için geleneksel olarak düzenlenen bir platform.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.