RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Şubat 2019, Cumartesi 14:46:43 tarihnde eklendi. 822 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD – Rusya, İt Dalaşı Sürüyor!

ABD’Lİ AMİRAL JOHN RICHARDSON “RUSYA’YA KARŞI SATRANÇ OYUNUNDA, BEYAZ TARAFTA OLMAK AVANTAJDIR!”
 ABD – Rusya, İt Dalaşı Sürüyor!
09/02/2019. Suhum. 9 Şubat. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Devlet DUMA’sından, ABD’den gelen, Rusya’nın Karadeniz ve Akdeniz’deki askeri varlığını artırdığı suçlamalarına, Rusya’nın sınırlarını savunduğu, ABD’e yönelik olmadığı yanıtı geldi.
 
ABD Donanması, Deniz OPerasyonları Başkanı Amiral John Richardson tarafından, Rusya’nın kilit deniz yolları üzerindeki kontrolünü sıkılaştırdığı ve Azak denizine girişi engellediğini açıklarken “Bundan dolayıdır ki, Washington için ilk darbeyi vurmak zamanıdır!” dedi.
 
RIA Novosti Haber ;Ajansı’nın belirttiğine göre Richardson “Eğer, ik adımları bizler atarsak ve rakibimiz olan Rusların tepki vermesine yol açarsak, harika olacağını düşünüyorum. Zaman, zaman tahtanın beyaz tarafında (Satranç Tahtası) oynamak, avantaj kazandırır” dedi. 
 
Rusya Devlet Duması Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Vekili Yuriy Shvytkin, söz konusu olan bu ifadelerin, Kongre retoriği içerisinde değerlendirilmesi gerekirse de, ABD Donanması Deniz Operasyonları Başkanı’nın Rusya’ya karşı saldırgan bir politika izlediğini belirtti. Milletvekili, Donald Trump’ında ayn zamanda Moskova ile ortak bir zemin bulmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.
 
Shvytkin, ABD’e göre, Rusya’nın silahlı kuvvetlerini güçlendirme konusunda ciddi adımlar atmasından ve bu atılımların ABD’e karış yöneltilebileceğinden çekiniyor. Shvytkin, Rusya’nın yalnızca sınırlarını koruduğunu ve bu tür korkuların yersiz olduğunu vurguladı. 
 
Rus Senator Frantz Klintsevich, ABD’nin Azak Denizini unutmasını önererek, ABD Siyasetinin “Stokları” içerisinde “böyle bir figür” bulunmadığını söyledi.
 
Klintsevich’e göre, şu andaki ordu yönetimi, tür açıklamalrın uygulamalarının sonuçlarını anlamalıdır. (ABD Ordu Yönetimi – Abhazyam.com). ordunun yüksek seviyedeki yönetiminde bulunan kişilerden, böyle bir değerlendirmede bulunmasının gerçek anlamda, çok tehlikeli olduğunu söyledi.             
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.