RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Şubat 2019, Salı 13:14:44 tarihnde eklendi. 846 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İgor Ahba'ya Doğum günü Kutlaması!

RAUL HADJİMBA, VALERY BGANBA, VALERY KVARCHİA VE DAUR KOVE, ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN, RUSYA FEDERASYONU BÜYÜKELÇİSİ İGOR AHBA’NIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!
İgor Ahba'ya Doğum günü Kutlaması!
05/02/2019. Moskova. 5 Şubat. Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçiliği. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Başbakan Valery Bganba, Parlamento Başkanı Valery Kvarchia ve Dışişleri Bakanı Daur Kove, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba’nın 70. Yaşgünün ayrı ayrı kutladılar.     
 
Moskova’da çalışan elçilik personeli olarak doğum gügünüzü kutlar, İgor Muratovich’e önemli devlet görevlerinin çözümü çalışmalarında başarılar ve sağlıklı bir yaşam dileriz. 
 
NOT: “Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’ndaki tam yetkili temsilcisi ve Büyükelçisi İgor Ahba, 70 yaşında, Abhazyam.com ve genel yayın yönetmeni Fatih Atan (A’tanba - Тванба) olarak Abhazya Cumhuriyeti’nin uluslararası toplum tarafından tanınması için ciddi çalışmaları bulunan İgor Ahba’nın doğum günün kutlar, çalışmalarındaki başarılarının devamını dileriz.”
 
Kaynak: http://www.emb-abkhazia.ru/novosti/yubilej_pervogo_posla_respubliki_abhaziya/
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.