RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Ocak 2019, Perşembe 16:28:11 tarihnde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İngur Sınırında Son Durum!

ABHAZYA BAŞBAKANI, İNGUR SINIRINDA DOMUZ GRİBİ NEDENİ İLE ALINAN KARANTİNA SINIR GEÇİŞ REJİMİ, GÖZDEN GEÇİRİLEBİLİR!
İngur Sınırında Son Durum!
31/01/2019. Suhum. 31 Ocak. Sputnik. Badrak Avidzba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Valery Bganba, 31 Ocak Perşembe günü yapılan, Bakanlar Kurulu toplantısında, Abhazya Devleti Güvenlik Servisi tarafından, komşu ülke Gürcistan topraklarında baş gösteren Domuz Gribi yayılması ile ilgili olarak 11 Ocak 2019 tarihi itibarı ile Gürcüstan sınırında alınan kısıtlama kararının gözden geçirilebileceğini, bu kararın siyasi değil Abhazya halkının güvenliği ile ilgili oduğunu söyledi. 
 
Valery Bganba, devlet sınırındaki geçiş sayısını azaltmayı başardıklarını söyleyerek “Güvenlik Konseyinde, Gürcistan sınırında alınan kısıtlama kararını görüştük. Karantina uzatılırken, sıhhı ve tıbbi hizmetlerimiz izleniyorve durum düzeliyor” dedi.
 
Valery Bganba “Karantina sonuçları nerede ise olumlu sonuçlar vermektedir. İngur HES çalışanları sınırı geçebilmektedir. Bir hafta sonra, sağlık bakanlığı tarafından iki gün boyunca gözlem yapacak, bizlere karantinanın sürüp sürmeyeceğini, ya da zayıflatılabileceğini söyleyecekler, ancak her durumda sınır geçişi zayıflatılsa bile, sınır geçişlerinde insanların durumunu gözlemlemek amacı ile sağlık personelimiz orada çalışacak” dedi.    
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.