RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Ocak 2019, Çarşamba 17:49:09 tarihnde eklendi. 586 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Amtsabz” "Амцабз" Çocuk Halk Dansları Topluluğu!

“AMTSABZ” "Амцабз" HALK DANSLARI TOPLULUĞU, MOSKOVA’DA DÜZENLENEN RUSYA ULUSAL HALK DANSLARI ŞAMPİYONASI’NDA 1. OLDU!
“Amtsabz”
30/01/2019. Suhum. 30 Ocak. Sputnik. Asmat Zivizhba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Halk Dansları Şampiyonası, 26 – 28 Ocak 2019 Tarihleri arasında, Moskova’da gerçekleşti. Abhaz “Amtsabz” "Амцабз" Çocuk Halk Dansları Topluluğu çalıştırıcısı Lasha Marukhba’nın yaptığı açıklamaya göre, “Amtsabz” "Амцабз" Halk Dansları Topluluğu, Rusya Halk Dansları Şampiyonası’nda 1. Oldu.
 
“Amtsabz” "Амцабз" Çocuk Halk Dansları Topluluğu, 2012 yılında kuruldu, Ekip içerisinde 90’dan fazla dansçı ve 15’in üzerinde repertuvarı bulunuyor. Kafkas Halkları Dansları gurubunda ise, 32 dançı ile en kalşabalık gurubu oluşturuyor. “Amtsabz” "Амцабз" Çocuk Halk Dansları Topluluğu, WADA (World Artland Dance Alliance) üyeliği ünvanına sahip. 
 
“Amtsabz” "Амцабз" Halk Dansları Topluluğu 21 Nisan 2019 tarihinde Moskova’da düzenlenecek olan yıllık performans konserine hazırlanacak ve bu süre içerisinde 15 dans performansı sunumunda bulunacak.  
 
Rusya Ulusal Halk Dansları Şampiyonası, 2015 yılından bu yana düzenlenen, yıl boyu süren Rusya – Kareografi yarışması. Şampiyona, Rusya’nın 8 federal bölgesinde ve son etap içerisinde düzenlenen kupa yarışmalarından oluşuyor. Şampiyonanın temel amacı, çocukların sanat eğitimine, genç yeteneklerin desteklenmesine ve geliştirilmesine destek vermek olarak belirtiliyor.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.