RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 20:21:59 tarihnde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şamba ile Lavrov görüşecek

SERGEY ŞAMBA VE SERGEY LAVROV; ABHAZYA-RUSYA DİPLOMATİK İLİŞKİLERİNİ MOSKOVA'DA GÖRÜŞECEK
Şamba ile Lavrov görüşecek 19/12/2008. Abhazya Dışişleri Bakanı Sergey ŞAMBA'Nın apsnypress haber ajansına bildirdiğine göre, 23 Aralık'ta Moskova'ya yapacağı ziyarette Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey LAVROV ile görüşmelerde bulunacağını belirtti.

Sergey ŞAMBA; 20 Aralık'ta moskova'ya iadei ziyarette bulunmak amacı ile gidiyor. Sergey LAVROV; Abhazya'ya 14 Eylül tarihinde ziyaret amacı ile gelmişti, 17 Eylül 2008 tarihinde Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Dimitri MEDVEDEV ve Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ, Moskova'da Abhazya ve Rusya Federasyonu arasında "dostluk ve işbirliği anlaşması"nı imzalamışlardı. Anlaşmalar Abhazya Parlamentosu ve Rusya Federasyonu Parlamentoları tarafından onaylanmıştı.

Sergey ŞAMBA ve Sergey LAVROV; 23 Aralık tarihinde Moskova'da, iki ülke devlet başkanlarının imzalamış oldukları protokol anlaşmalarınn yaşama geçirilmesi için çalışmaları başlatacaklar.

Sergey ŞAMBA "bizler, varolan sorunlar ve aktüel konular ile ilgili olarak dostluk ve işbirliği içerisinde çözüm çalışmalarında bulunacağız. Bilindiği üzere, anlaşmanın insanlara desteğini arttırmak için çalışmalarda bulunacağız" dedi.

Sergey ŞAMBA; 24 Aralık'ta Moskova Devlet Üniversitesi Dışilişkiler Ensittüsünde öğrenciler ile buluşacağını belirterek "başlangıç olarak Abhazya ve Kafkasya'da yaşanan olaylarla ilgili konulara değineceğim" dedi.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.