RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Ocak 2019, Pazartesi 13:20:20 tarihnde eklendi. 563 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ConIFA Avrupa Şampiyonası!

ConIFA – 2019 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI KURA ÇEKİLİŞİ, KRAKOW'DA GERÇEKLEŞECEK!
 ConIFA Avrupa Şampiyonası!
21/01/2019. Suhum. 21 Ocak. Sputnik. Badrak Avidzba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). ConIFA Başkan Yardımcısı Dimitry Pagava, Sputnik’e yaptığı açıklamada, ConIFA - 2019 Avrupa Futbol Şampiyonası kura çekilişi 27 Ocak 2019 tarihinde Krakow şehrinde yapılacak. ConIFA – 2019 Avrupa Futbol Şampiyonası, 1 – 16 Haziran 2019 Tarihleri arasında Dağlık Karabağ Cumhuriyeti’nin başkenti Stepanakert şehrinde düzenlenecek. 
 
Dimitry Pagava, çekiliş sırasında, her birinde dört takımız bulunduğu üç sepet oluşturulacak. Abhazya ulusal takımı şu anda ConIFA Avrupa Şampiyonu olan Padania ulusal takımı ile aynı sepet içerisinde bulunduğunu belirtti. 
 
Abhazya Ulusal Futbol Takımı oyuncusu Shabbat Logua “Guruplarda hangi takım ile oynayacağımızın önemi bulunmuyor. Turnuvada gerçekten birçok güçlü takım bulunuyor. Muhtemelen, ConIFA turnuvalarının en zorlu biri olarak gerçekleşecek” dedi. 
 
7 Haziran 2013 tarihinde kurulan ConIFA Bağımsız Futbol Konfederasyonu, FIFA tarafından resmi olarak tanınmayan futbol takımnlarından oluşuyor ve içerisinde 40’ın üzerinde futbol takımı bulunuyor. 2016 yılında Abhazya Cumhuriyeti’nde düzenlenen şampiyonada, Abhazya Ulusal Futbol Takımı, şampiyon olmuştu.   
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.