RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Ocak 2019, Perşembe 11:17:24 tarihnde eklendi. 447 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Suikast Girişimi!

ABHAZYA’NIN GAGRA ŞEHRİNDE İŞADAMI MİHAİL EVALENKO’YA SUİKAST DÜZENLENDİ.
Abhazya’da Suikast Girişimi!
17/01/2019. Suhum. 16 Ocak. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Başsavcılığı tarafından, Gagra bölgesinde yaşanan patlama olayı nedeni ile ilgli olarak dava açtı. 
 
15 Ocak salı günü, saat 16:25 sıralarında, Gagra bölgesi Ldzaa köyü Apsny caddesi 47 no.lu bina önünde “Audi Q-7” marka binek otomobilinde patlama oldu. Abhazya Cumhuriyeti Başsavcı Yardımcısı Daur Amichba tarafından yapılan açıklamada, “Audi Q-7” marka araçta meydana gelen patlamanın işdamı Mihail Evalenko’nun öldüdürlmesi amacı ile düzenlendiğini belirtti.
 
Moskova’lı bir girişimci olan Mihail Evalenko, uzun süredir Abhazya’da yaşıyor ve iş dünyası içerisinde bulunuyordu. Ailesi Moskova’da yaşayan Evalenko’nun akrabaları Abhazya’ya geldi ve ağır yaralı olan Evalenko’yu tedavisi için Sochi şehrinde ki bir hastaneye kaldırdılar. 
 
Daur Amichba “Bina önünde bulunan aradasının üzerinde bir paket gören Evalenko’nun paketi kaldırmak istediğini ve o anda paket patladı, bölgede ve araç üzerinde konu hakkında incelemeler sürdürülüyor. Patlama sonrasında, hasta Sochi’deki hastaneye kaldırıldı, patlama sonucunda iki gözünü kaybeden iş adamının hayatı tehlikesi sürüyor” dedi. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com
 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.