RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Ocak 2019, Çarşamba 12:57:51 tarihnde eklendi. 426 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, El Salvador İlişkileri!

EL SALVADOR DEVLET BAŞKANI SANCHES CEREN “ABHAZYA İLİŞKİLERİN SÜRECEĞİNİ UMUT EDİYORUM!”
Abhazya, El Salvador İlişkileri!
16/01/2018. Suhum. 11 Ocak. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, Bolivar Venezuela Cumhuriyeti’ne düzenlemiş olduğu resmi ziyaret sırasında, El Salvador Cumhuriyeti Devlet Başkanı Sanches Ceren ile görüştü.
 
Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, görüşme sırasında El Salvador Devlet Başkanı ile yapmış olduğu görüşmenin önemli olduğunu belirterek “Abhazya Cumhuriyeti, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan dostları ile iletişim içerisinde bulunuyor. Venezuela ve Nikaragua ile olan ilişkilerimiz çerçevesinde El Salvador ile de ilişkiler gerçekleşirse mutlu oluruz” dedi.
 
El Salvador Devlet Başkanı Sanches Ceren “Bizlerde sizler gibi özgürlük savaşı verdik ve bunu başardık. Abhazya Cumhuriyeti Heyeti ile buluşmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum. Bu bizlerin ilk buluşması, umarım ilişkilerimiz sürer” dedi.     
 
Toplantı sonrasında, Raul Hadjimba, Abhazya Cumhuriyeti’nin Zafer ve bağımsızlığının kazanılmasının 25. Yıldönümü anısına basılan Abhazya Ulusal Bankası tarafından basılan anı parasını hediye olarak sundu. El Salvador Devlet Başkanı Sanches Ceren, böyle bir armağanın kendisi için özel bir önem arz ettiğini belirterek, Bağımsızlık Günü’nün El Salvador Cumhuriyeti için önemli bir resmi tatil günü olduğunu söyledi. 
 
Raul Hadjimba, El Salvador Devlet Başkanı’nı Abhazya Cumhuriyeti’ne davet etti. 
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.