RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Mayıs 2011, Pazartesi 20:20:34 tarihnde eklendi. 673 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karasin, güvenliklerini sağlarız

GRİGORİY KARASİN "RUS ORDUSU, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN GÜVENLİKLERİ SAĞLANMADAN ÇIKMAZ" DEDİ
Karasin, güvenliklerini sağlarız 18/12/2008. Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Grigoriy KARASİN; Moskova'da yaptığı açıklamada "Rus Ordusu, Abhazya ve Güney Osetya'nın güvenlikleri garanti altına alınacağı zamana kadar bir yere gitmiyor, bugün için bu iki ülkenin bütün güvenliği sağlanmış durumda buunmuyor" açıklamasında bulundu.

Grigoriy KARASİN "Abhazya ve Güney Osetya'da bulunan Rus ordusu, bu ülkelerin güvenliği tam sağlanmadan belli bir sayıda o ülkelerde bulunacaktır. Rus ordusu, Güney Osetya'da yaşayanları ve rus vatandaşlarını korumak için oraya gitti, Rus Donanmasına bağlı gemiler, barış içerisinde yaşayanları, ülkelerinden tatil için gelen rus vatandaşlarını saldırılardan korumak için Abhazya sahillerine geldiler" dedi.

Grigoriy KARASİN; ayrıca Cenevre'de yapılan görüşmeler ile ilgili olarak "Cenevre'de yapılan görüşmelerde, bağımsızlıkları tanınan iki yeni devletin temsilcileri, uluslararası görüşmelerde kendi fikirlerini anlattıkları bir ortamda bulundular. Bizler bu durumdan memnunuz" açıklamasında bulundu. (vesti.ru)

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.