RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Aralık 2018, Çarşamba 19:48:10 tarihnde eklendi. 398 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Mandalinası En İyisi!

RUS UZMANLAR, ABHAZ MANDALİNASINI EN SULU VE EN TATLI MANDALİNA OLARAK BELİRLEDİ!
Abhaz Mandalinası En İyisi!
26/12/2018. Moskova. 26 Aralık. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Rusya Kalite Kurumu (Роскачества) Web Sitesi’nde yayınlanan rapora göre, uzmanlar, Rusya raflarında satılan tüm mandalinaların, gelmiş oldukları ülkelerin kökenine bakılmadan ,ncelemede bulundular.
 
Mandalinalar, pestisist ve nitartların varlığı açısından kontrol edilmeleri de dahil olmak üzere 426 gösterge üzerinden incelenmiştir. Analizlerde, bu tür maddelerin ihlalleri ortaya çıkmadı. 
 
Yeni yıl meyvelerini seçerken, yeşil yaprakları aramayın – tazelik onlara bağlı değildir. Ancak yeşil mandalina alınabilir, tehlikeli değil, sulu ve tatlı olabilirler.
 
Kabukları, kağıt hamurunun bile ötesinde bulunan “dolgun” mandalinaları reddetmek gerekir – büyük bir olasılıkla olgunlaşmış ya da bayatlamışlardır. Ayrıca kabuklarındaki küf, eziklik ve yumuşak kısımlar gördüğğnüz mandalinaları da satın almayın.
 
Yapılan analizler sonucunda Abhaz Mandalinası; EN SULU - Clementine Çeşidi, satıcılar, Ekim ayından bu yana Rusya’ya getiriliyorlar, EN TATLI - Murcott Çeşidi olarak seçildiler. (Moskova'daki yeni yıl sofralarında, Abhaz Mandalinası hediye edilmesi, bir gelenek olarak sürdürülüyor - Abhazyam.com)
 
Rusya pazarlarında yeni yıl için getirilen narenciye ürünleri, Güney Afrika, Mısır, Türkiye, Çin, Abhazya, Fas ve Peru’dan getiriliyor. En popüler çeşitleri Clementine, Murcott, Nadorcott, Satsuma, Unshiu ve Shiva-Mikan'dır.
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/society/2544862.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.