RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Aralık 2018, Pazartesi 16:29:10 tarihnde eklendi. 597 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hükümetler Arası Komisyon Toplantısı!

ABHAZYA – RUSYA HÜKÜMETLER ARASI KOMİSYON TOPLANTISI, MOSKOVA’DA GERÇEKLEŞECEK!
Hükümetler Arası Komisyon Toplantısı!
24/12/2018. Suhum. 24 Aralık. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti Resmi web sitesinden veilern bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu Hükümetler Arası Komisyon toplantısı 25 Aralık 2018 tarihinde Moskova’da gerçekleştirilecek.   
 
Toplantının gündemi, Abhazya’nın 2020-2022 yılları arasındaki sosyal-ekonomik gelişimin teşvik edilmesi amacı ile oluşturulacak olan yatırım programı değerlendirilecek, ayrıca 2018 yılı içerisinde ki sosyal-ekonomik gelişimin desteklenmesi amacı ile yapılan mevcut yardım programı da değerlendirilecek. Son olarak 2017 – 2019 Dönemi Abhazya sosyal – ekonomik Yardım Programının henel değerlendirilmesi yapılacak. 
 
Toplantıya, Abhazya Cumhuriyeti Başbakanı Valery Bganba, Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı Vitaly Mutko, Abhazya Başbakan Yardımcısı Djansuh Nanba, Abhazya Ekonomi Bakanı Adgur Ardzınba, Rusya Federasyonu Kuzay Kafkasya İlişkiler Bakanı Sergey Chebotarev, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı yetkilileri ve Abhazya Cumhuriyeti bölge sorumluları hazır bulundular. 
 
Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu hükümetleri arasında dönüşümlü olarak gerçekleştirilen toplantılar, Rusya ve Abhazya’da gerçekleştirilmektedir. İlk toplantı 2010 yılında Moskova’da gerçekleştirildi. Toplantıda alınan karar uyarınca, toplantının çalışma kuralları ve Abhazya’nın Sosyal-Ekonomik Kalkınması ,ç,n uygulanması gereken Kapsamlı Plan onaylanarak yaşama geçirildi.    
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.