RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Aralık 2018, Cumartesi 10:48:55 tarihnde eklendi. 555 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dranda Cezaevi Tarihe Karışıyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ, YENİ CEZAEVİ İNŞAATI İÇİN DRANDA’DA ARAZİ TAHSİSİ YAPTI!
Dranda Cezaevi Tarihe Karışıyor!
22/12/2018. 21 Aralık. Sputnik. Badrak Avidzba. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, 21 Aralık Cuma günü yapmış olduğu toplantıda, Gulyrpsh Bölgesi Dranda köyünde, 15 Hektar alanlık bölgeye yeni cezaevi inşa edilmesi kararı aldı,. Hapishane 500 mahkum alacak biçimde tasarlanacak.
 
Abhazya Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Garry Arshba “Geçtiğimiz günlerde Rusya Federasyonu’ndan gelen meslektaşlarımızla görüştük. Gulrypsh bölgesi toprakları içerisinde yeni bir hapishane inşaası kararı alındı” dedi.
 
İöişleri Bakanı, yeni cezaevi binasının 15 hektarlık bir alan içerisinde inşa edileceğini ve 500 mahkum için tasarlanacağını söyledi. Bakan, yeni cezaevi koşullarının çağdaş yaşam koşullarına uygun inşe edileceğini ve mahkumlara çalışma olanakları sağlanacağını sözlerine ekledi. 
 
Not: Abhazyam.com Yayın Sorumlusu Fatih Atan (A’tanba), geçtiğimiz yıllarda Dranda Cezaevi’ne yaptığı ziyaret sırasında, görüşme ve yaşam koşullarınını ORTA ÇAĞ cezaevi koşullarından bir farkının olmadığını tesbit etmişti. Geç de olsa mahkumların, ortaçağ koşulları altında kaldıkları, eski Dranda Cezaevi’nin yerine, çağdaş koşullara uygun yeni bir cezaevi inşa edilmesi kararı alınmasını olumlu karşılıyor, bu karardan dolayı da hükümeti kutluyoruz. 
 
 Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.