RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Aralık 2018, Pazartesi 09:18:10 tarihnde eklendi. 519 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Askeri Tatbikatı!

ABHAZYA VE RUSYA SİLAHLI KUVVETLERİ, TSABAL VE NAGVALOU BÖLGELERİNDE ORTAK ASKERİ TATBİKAT DÜZENLEDİ!
 Abhazya – Rusya Askeri Tatbikatı!
17/12/2018. Suhum. 17 Aralık. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). RIA Novosti Haber Ajansı’nın, Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi Basın Servisi Sorumlusu Vadim Astavyev’den aldığı bilgiye göre, rusya Federasyonu Güney Askeri Bölgesi Silahlı Kuvvetleri Abhazya Üssü ve Abhazya Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri arasında ortak askeri tatbikat düzenlendi. 
 
İki ülkenin silahlı kuvvetleri tarafından ortaklaşa düzenlenen askeri tatbikata bin kişi üzerinde personel katıldı, tatbikat sırasında,  içlerinde son derece modern teknik birimlere sahip BTR-82AM (БТР-82АМ) tipi zırhlı personel taşıyıcısı, T-72BZ tipi tank ve KamAZ tipi arazi aracının da bulunduğu 200 askeri araç tatbikata katıldı. 
 
Astafyev “Ortak askeri tatbikata, iki ülkenin kumanda merkezlerinin emrindeki personel, muharebe eğitimi, operasyonel çözüm ve birimlerin etkin bir biçimde müdahele koşullarının yaratılmasına yönelik uygulamalar gerçekleştirildi” dedi.
 
Ortak askeri tatbikat, geçtiğimiz hafta boyunca, dağlık, ormanlık ve sahil şeridi kesimlerinde, Tsabal ve Nagvalou atış poligonlarında, askeri saldırı ve savunma, silah atışı tatbikatları gerçekleştirildi. Ayrıca tatbikat içerisinde, düşman keşif ve silahlı gurupların etkisiz duruma getirilmesinde topçu birlikleri ve İHA (İnsansız Hava Araçları) ile düşmanın uzak bölgelerine ulaşım sağlanması eylemleri gerçekleştirildi. 
 
Ayrıca Rus Askeri Birimleri tarafından, Abhaz birliklerine, tıbbi eğitim, yaralı askerlerin sağlıklı bir biçimde tahliyesi, olumsuz hava koşullarında, zırhlı askeri personel taşınmasındaki tekniklerin kullanımı gibi, ilk yardım kursları verildi.        
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.