RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Aralık 2018, Pazar 09:43:51 tarihnde eklendi. 551 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DUMA’dan, Zurabishvili’ye Yanıt Var!

DUMA, BDT KOMİSYONU BAŞKAN YARDIMCISI VİKTOR VODOLATSKY “GÜRCİSTAN, RUSYA’NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’YA VERMİŞ OLDUĞU DESTEĞE TEŞEKKÜR ETMELİDİR!”
DUMA’dan, Zurabishvili’ye Yanıt Var!
16/12/2018. Suhum. 14 Aralık. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). RIA Novosti Haber Ajansının verdiği bilgiye göre, Rusya Devlet DUMA, BDT İlişkiler Komisyonu Başkan Yardımcısı Viktor Vodolatsky, Gürcistan, Rusya’nın Abhazya ve Güney Osetya’ya insani yardımda bulunmasından dolayı müteşşekkir olması gerektiğini söyledi.
 
Viktor Vodolatsky “O (Zurabishvili) Rusya’nın Abhazya ve Güney Osetya’ya ve oralarda yaşayan Gürcülere de yapmış olduğu insani yardımlar nedeni ile “Teşekkür” etmelidir. Onlar, Rusya’nın desteklediği ülkeler gibi, emekli maaşı alıyorlar, gaz, yeni ev, yatırım projeleri desteğinden yararlanıyorlar. Rusya’nın politikası oralarda yaşayan halkların yaşamlarının korunması ile ilgilidir, bizler, oralarda insanların bombalar ile parçalanmamasını ve ölmelerini istemiyoruz, sağlıklı yaşam ve barış getiriyoruz” dedi.
 
Viktor Vodolatsky, Gürcistan’ın yeni seçilen devlet başkanının tarih dersi okuması gerektiğini söyledi.   
 
V. Vodolatsky “Onlar, Gürcistan’a nasıl katıldılar, buna ne tür unsurlar katkıda bulundular, Gürcistan’ın bir parçası olarak nasıl yaşadılar, neden bu ülkeden savaşarak ayrıldılar, Rusya neden onları destekledi ve Saakashvili’yi barışa zorladı. Zurabishvili, bu tür tanımlamaları yapmadan önce bütün bunları araştırmak zorundadır” dedi.          
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.