RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Aralık 2018, Cumartesi 10:40:03 tarihnde eklendi. 534 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’da Değişiklik Yok!

GÜRCİSTAN DEVLET BAŞKANI SALOME ZURABİSHVİLİ “RUSYA’NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’DAKİ KONUMUNU DEĞİŞTİRECEĞİNİ UMUYORUM!”
Gürcistan’da Değişiklik Yok!
15/12/2018. Suhum. 14 Aralık. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Gürcistan Devlet Başkanı Salome Zurabishvili, Cenevre’de düzenlenen Güney Kafkasya’da Güvenlik ve İstikrarın Sağlanması amacı ile sürüdürlen görüşmelere katılan Rusya Heyeti Başkanı Grigory Karasin tarafından toplantı sonrası yapılan açıklamaya yanıt verdi.
 
RIA Novosti Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Gürcistan Devlet Başkanlığı seçimini kazanan Salome Zurabishvili, Rusya’nın Abhazya ve Güney Osetya’daki konumunu değiştireceğini umuyor.
 
Zurabishvili, gazetecilere yaptığı açıklamada “Gürcistan’ın gelecek dönemdeki başkanı olarak, Rusya’dan, işgal altında bulundurduğu topraklar da dahil olmak üzere, Gürcistan’a karşı göstermiş olduğu düşmanca tutumunu değiştirmesini bekliyorum” dedi.
 
Rusya Federasyonu Dışişleri Bakan Yardımcısı Grigory Karasin,Cenevre’de sürdürülen görüşmeler sonrasında yaptığı açıklamada, Gürcistan’daki Abhazya ve Güney Osetya karşısındaki düşmanca tavrın, yeni devlet başkanlığı sonrasında da değişmediğini belirtmişti. (Bknz: http://www.abhazyam.com/haber/5964/cenevre-sonrasi-rusyadan-yorum-var.html )
 
Gürcistan’daki devlet başkanlığı yemin töreni 16 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşecek.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.