RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Kasım 2018, Çarşamba 17:39:45 tarihnde eklendi. 379 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Ukrayna Provokasyonu Açıklaması!

VLADİMİR PUTİN “UKRAYNA SAVAŞ GEMİLERİNİN KARASULARIMIZI İHLALİ, SEÇİMLER ÖNCESİ PETRO POROSHENKO TARAFINDAN DÜZENLENMİŞ BİR PROVOKASYON!”
Putin’den Ukrayna Provokasyonu Açıklaması!
28/11/2018. SUHUM. 28 Kasım. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). RTI Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 28 Kasım Çarşamba günü Moskova’da düzenlenen VTB Kapital “Rusya Çağırıyor!” adlı forumda yaptığı konuşmada, “Ukrayna Deniz Kuvvetleri tarafından Rusya Karasularında yapılan eylem, seçimler öncesinde, Petro Poroshenko tarafından daha önceden düzenlenmiş bir provokasyon eylemidir” dedi. 
 
Vladimir Putin “Ülke içerisinde sıkıyönetim uygulamak için bahane yaratmak amacı ile önceden hazırlanmış bir provokayon eylemi olduğduna dair açık işaretler bulunmaktadır. Bu olayın, Rusya – Ukrayna arasındaki ilişkileri çözme çabaları ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Bu oyun, sadece yavaşlatmaktadır” dedi. 
 
Putin, Ukraynalı denizcilerin, Kırım’ın Rusya Federasyonuna katılmasından önce de Rus karasularını ihlal ettiklerini anımsattı.
 
Vladimir Putin “Ukraynalı denizciler, sınır muhafızlarımızın uyarılarna herhangi bir yanıt vermeden, Kerç Köprüsü’ne doğru eylemlerini sürdürdüler. Eylemlerini durdurmaları ve geri dönmeleri çağrılarına karşı tepki göstermediler, sessiz kaldılar. Ayrıca, karasularımızı ihlali sonrasındaki uyarılara bile yanıt vermediler” dedi.    
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.