RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Kasım 2018, Çarşamba 11:20:00 tarihnde eklendi. 415 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ABD, Provokasyonu Tırmandırıyor!

ABD DONANMASINA AİT KEŞİF UÇAKLARI, KIRIM YARIMADASI VE DONBASS ÇEVRESİNDE UÇUŞ GERÇEKLEŞTİRDİLER!
ABD, Provokasyonu Tırmandırıyor!
28/11/2018. Suhum. 28 Kasım. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). 27 Kasım Salı günü, ABD Donanmasına ait, denizaltı keşif uçağı, Kırım bölgesinde ve yarımada sahil şeridine 31 km yaklaştı.
 
RIA Haber Ajansı’nın Plane Radar Haber Portalı’ndan aldığı bilgiye göre, ABD Donanmasına ait Boeing P-SA Poseidon tipi anti – denizaltı keşif uçağı Kerç Boğazı ve Kırım Yarımadası çevresinde keşif uçuşu gerçekleştirdi.
 
168848 No.lu keşif uçağı, ABD Donanması’nın 26. Devriye Filosuna bağlı olarak bulunuyor. ABD Keşif Uçağı, Kırım Yarımadasının sahil şeridine 31 km yaklaşık olarak uçtu. 
 
Plane Radar Haber Portalına göre, ayrıca aynı gün sabah saatlerinde, ABD Hava Kuvvetlerine bağlı RQ-4A Tipi Global Hawk İnsansız Stratejik Keşif Uçağı Donbass semalarinda bir keşif uçuşu gerçekleştirdi.
 
Son günlerde, Rus sınırına yakın bölgelerde, yabancı ülke keşif uçakları ve İnsansız hava Araçlarının uçuşlarında artış gözlemleniyor. Özellikle bu tür uçuşlar, hem Kırım ve Krasnodar Bölgeleri yakınlarında, hem de batı ülke sınır bölgelerinde farkedildi. Rus Savunma Bakanlığı, bu konu hakkında sürekli olarak Washington’u uyardı, ancak Pentagon bunu reddetti. 
 
Boeing P-8 Poseidon – Keşif devriye, gemi kurtarma opersyonlarında kullanılan ve düşman denizaltılarını belirlemek ve yok etmek amacı ile tasarlanmış anti-denizaltı keşif uçağı.
 
RQ-Global Hawk – İnsansız Stratejik Keşif Uçağı. Bu uçak, 18.000 km yükseklikte, 30 saat dolaşma kapasitesine sahip bulunuyor.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.