RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Kasım 2018, Pazar 23:13:06 tarihnde eklendi. 352 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Azak Denizi’nde Gerilim!

UKRAYNA SAVAŞ GEMİLERİ, KERÇ BOĞAZI’NDAN AZAK DENİZİ’NE GİRMEK İSTEDİ!
Azak Denizi’nde Gerilim!
26/11/2018. Moskova. 25 Kasım. Saat 22:45. RIA Novosti. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu FSB Halkla İlişkiler Merkezi tarafından verilen bilgiye göre, Ukrayna’nın Berdnyamsk şehrinden Kerç Boğazına doğru hareket eden 3 adet Ukrayna Savaş Gemisi geri döndü.
 
Açıklamada, ayrıca Kiev Yönetimi tarafından Karadeniz’de provokasyon eylemlerine hazırlanması ve sürdürülmesi konusunda bilgilerinin olduğunu, bu bilgi ve belgelerin yakında açıkanacağı belirtildi.
 
25 Kasım Pazar sabahı, üç adet Ukrayna savaş gemisi Rus karasularını ihlal etti ve Kerç Boğazına doğru hareket etti. Birkaç saat sonra da ükü adet Gyruza Sınıfı Zırhlı Savaş Gemisi Bardnyansk’ta çıkış yağtı. Bu kışkırtıcı eylem sonucu, Rus Askeri Hücumbotları ve Bir adet kuru yük gemisi Kerç Boğazına girişimi engelledi ve SU – 25 Tipi Saldırı uçakları hava sahasında devriye gezmeye başladı. 
 
FSB Kırım Sınır Kontrol Basın Servisi, Ukrayna gemileri, Rus tarafının resmi uyarlıarı karşısında,her türlü tehlikeli manevralarını sürdürdüler.   
 
Batı’nın Ayak İzleri
 
Kırım makamları, Ukrayna tarafının eylemleri arkasında ABD’nin  bulunduğunu açıkladılar. Kırım Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Vladimir Konstantinov, Washington’un, Moskova’yı çatışma ortamına çekmek amacı ile yarımada kıyılarında düzenlenen provokasyon eylemlerinin arkasında bulunduğunu söyledi. 
 
Kaynak: РИА Новости https://ria.ru/world/20181125/1533478296.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.