RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Kasım 2018, Cuma 11:22:25 tarihnde eklendi. 515 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’ın Abhazya Ambargosu Sürüyor!

GÜRCİSTAN, RUS ÇOCUK DERGİSİ VE TV. PROGRAMI «Ералаш» (YERELASH) YAPIMCISI BORİS GRACHEVSKY’İN GİRİŞİNE İZİN VERMEDİ.
Gürcistan’ın Abhazya Ambargosu Sürüyor!
23/11/2018. Moskova. 22 Kasım 2018. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Rus Çocuk dergisi ve TV. Programı «Ералаш» (Yerelash) yapımcısı Boris Grachevsky, çalışma arkadaşları ile birlikte Gürcistan yetkilileri tarafından bu ülkeye girişlerine neden izin verilmediğini 21 Kasım Tarihli  «Российская газета» (Rossiskaya Gazetesi’nde) anlattı. 
 
Boris Grachevsky, Gürcistan Sınır Muhafızları’nın, kendisi ve ekibinin daha önce Abhazya’ya gittikleri için “Rusya ile Birlikte” adlı festivale katılamayacaklarını ve ülkeye girişlerine izin vermeyeceklerini söylediklerini anlattı. Yönetmen, sorunun çözümü için festival düzenleyicilerinin Gürcistan Büyükelçiliği ile temas kurduklarını, ancak Gürcistan Dışişleri Bakanlığı’nın bu kararı değiştirmediğini açıkladı.
 
REGNUM Haber Ajansı’nın belirttiğine göre, Eylül 2018’de Viktor Litovkin ve Aleksandr Tokarev adlı gasetecilerinde Gürcistan’a girişlerine izin verilmedi. Gürcistan İçişleri Bakanlığı, gazetecilerin “daha önce Abhazya’ya kendilerinden izinsiz bir biçimde giriş yaptıkları nedeniyle “İşgal Altındaki Topraklar” yasasını ihlal ettiklerini açıkladı.
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/polit/2524029.html
          
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.