RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Kasım 2018, Çarşamba 11:46:18 tarihnde eklendi. 407 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Suriye Dayanışması Sürüyor!

SURİYE’NİN RUSYA BÜYÜKELÇİSİ RİYAD HADDAD, SUHUM’DA DÜZENLENEN, ABHAZYA – SURİYE TİCARET FUARINI ZİYARET ETTİ.
Abhazya – Suriye Dayanışması Sürüyor!
21/11/2018. Suhum. 21 Kasım 2018. Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası.. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti başşehri Suhum’da, Suriye Sanayi ve Ticaret Odası ve Abhazya Sanayi ve Ticaret Odası katılımcılarından oluşan “VISIT APSNY” (Abhazya’yı Ziyaret) adı altında turizm fuarı düzenlendi. 
 
Fuar, Abhazya ticaret ve Sanayi odası’nın bu yıl Eylül ayında Şam’da düzenlenen 60. Uluslararası Turizm fuarına katılımı sırasında iki ülkenin Ticaret ve Sanayi Odaları arasında imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde ortak olarak düzenlendi.
 
Fuar’da Suriye’den gelen sanatçı ve üreticilerin oluşturduğu, ürünler içerisinde satranç tahtaları, metal fotoğraf çerçeveleri, aynalar, sedef ve kakmalı müzik aletleri, ahşap süslemeler, içerisinde tatlı, sebze, conserve, reçel vb gıda ürünleri, zeytinyağı, mutfak eşyaları, triko ve ayakkabı ürünleri bulunuyordu.
 
Fuar içerisnde, Abhazya’daki üreticilere ait, konserveler, asızbal, çay,şarap, bal, meyve ve el yapımı ürünlerde sergilendi.
 
Fuarı gezen ziyaretçiler Suriye’den gelen ürünleri ilgi ile incelediler. Öğleden sonra, Suriye Arap Halk Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’ndaki Büyükelçisi Riyad Haddad Suhum’daki fuar alanine ziyaret etti. Riyad Hadad’a Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove ve Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba eşlik etti.
 
Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Abhazya Dışişleri Bakanlığı aracılığı ile daveti ile fuara katılan Riyad Haddad, tüm standları özel bir ilgi göstererek gezdi, Abhazya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tamila Mertskhulava tarafından, Abhaz şirket temsilcileri ile tanıştırılan büyükelçi, kendisine sunulan yerli ürünlerin tadına baktı.,
 
Riyad Hadda, ayrıca Suriye’den gelen şirket temsilcileri ve vatandaşları ile de görüşerek fotoğraf çektirdi.        
 
Kaynak: http://www.tppra.org/ru/news
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.