RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Eylül 2018, Salı 20:01:53 tarihnde eklendi. 1217 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Raul Hadjimba, Şam’da!

SURİYE DEVLET BAŞKANI BEŞAR ESAD, ABHAZYA DEVLET BAŞKANI RAUL HADJİMBA’YI KABUL ETTİ!
Raul Hadjimba, Şam’da!
04/09/2018.  SUHUM. 4 Eylül. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Raul Hadjimba, 4 Eylül Salı günü Suriye Arap Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyarette bulundu. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Sekreteri Naala Avidzba tarafından verilen bilgiye göre, Suriye Arap Cumhuriyeti Devlet Başkanı Beşar Esad, Raul Hadjimba’yı halk sarayı bahçesinde resmi bir töten ile karşıladı.  
 
Raul Hadjimba ve Beşar Esad arasında yapılacak olan resmi görüşmelerde, iki ülke arasındaki işbirliği ve Abhazya – Suriye Halkları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konuları gündeme getirilecek.
 
Taraflar arasında yapılacak olan görüşmelerde, Abhazya ve Suriye ülkeleri ekonomi, ticaret, bilimsel, teknik ve kültürel işbirliği, ülkelerin ticari ve ekonomik alanlarda tanıtımının yapılması amacı ile Abhazya – Suriye Ortak Çalışma komitesinin kurulmasının yanısıra, hükümetler arasında ortak dostluk ve işbirliği anlaşmasının imzalanması bekleniyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti Heyeti içerisinde, Başbakan Gennady Gaguliya, Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı Beslan Bartsız, Güvenlik konseyi Sekreteri Muhammed Kilba, Dışişleri Bakanı Daur Kove, Savunma Bakanı Mirab Kişmariya ve Ekonomi Bakanı Adgur Ardzınba bulunuyor.    
 
Kaynak: https://sputnik-abkhazia.ru/news/20180904/1024906404/raul-xadzhimba-i-bashar-asad-vstretilis-v-damaske.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.