RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Mayıs 2018, Perşembe 09:54:15 tarihnde eklendi. 997 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suriye'nin Tanıması Sadece Başlangıçtır!

KONSTANTİN KOSACHEV "SURİYE'NİN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI TANIMASI SADECE BAŞLANGIÇ!"
Suriye'nin Tanıması Sadece Başlangıçtır!
31/05/2018. Suhum. 30 Mayıs. Abhazya - İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federssyonu Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosachev, "Suriye'nin Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını tanıması ve ve bu ülkeler ile diplomatik ilişkiler kurması, bu cumhuriyetlerin dünya üzerinde tanınması sürecinin sadece başlangıcıdır" diyerek görüş belirtti.
 
Kosachev, 29 Mayıs günü TASS Haber Ajansına "Rusya, tabii ki bu süreci desteklemektedir. Bizler çok iyi biliyoruz ki, bu herhagi birilerine karşı yapılmamıştır, ancak bu insanlara ve onlarına meşru isteklerine destek olmalıyız. Bu gelişmenin, Abhazya ve Güney Osetya'nın Dünya ülkeleri tarafından tanınma sürecinin sonu olmadığından eminim" açıklamasında bulundu.
 
Kosachev'e göre, ülkeler araısnda diplomatik ilişkilerin kurulması gerçeği "Batı ülkelerin eylemlerinin beklediklerinin tam tersi sonuçlara yol açtığının gerçeğini gösteren bir başka kanıtıdır".
 
Senatör "Bu gelişme, kesinlikle Kafkas Cumhuriyetlerinin uluslararası konumunu güçlendirecektir ve bir takım devletler tarafından onların varlığını görmezden gelme girişimleri mantığının sonuçsuz kaldığının önemli bir olayıdır: Bizler (onlar) gerçekleri tanımadık - bu ise aslında en kötü olanıdır" yanııtını verdi.            
http://tass.ru/politika/5244927
 
Kaynak: www.abkhazinform.com 
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.