RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Mayıs 2018, Çarşamba 19:55:45 tarihnde eklendi. 659 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suriye Abhazya’yı Tanıdı!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ VE ABHAZYA CUMHURİYETİ ARASINDA DİPLOMATİK İLİŞKİ KURULDU!
Suriye Abhazya’yı Tanıdı!

30/05/2018. Suhum. 29 Mayıs. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Daur Kove, 29 Mayıs günü, Suriye Arap Cumhuriyeti ve Abhazya Cumhuriyeti arasında diplomatik ilişki kurulması ve Abhazya’nın bağımsızlığının tanınması adına düzenlenen törende yaptığı konuşmada “Abhazya Cumhuriyeti ve Suriye Arap Cumhuriyeti arasında diplomatik ilişkilerin kurulması anlaşması, özel içerikleri ile geliştirilecek ve sonuçlanacaktır” dedi.

 

Dışişleri Bakanı törende, Abhazya Cumhuriyeti ve Suriye Cumhuriyeti Hükümeti arasında belirlenen, diplomatik ilişki kurulması hakkındaki karart metnini, Cumhuriyetin siyasi parti liderleri, parlamento ve hükümet üyeleri, devlet yöneticileri, kamu kuruluşları ve dini kuruluş liderlerine okudu.

 

Daur Kove, ayrıca Abhazya Cumhuriyeti ve Suriye Arap cumhuriyeti arasında diplomatik ilişki kurma süreci ve öncesi hakkında da konuştu.

 

Daur Kove “Çeşitli kurum ve bölümler arasında koordineli bir çalışma süreci başlatıldı, Suriyeli meslektaşlarımız ile yakın temas kurarak ve işbirliği içerisinde çalışıldı, bunun sonucunda ülkelerimiz arasında diplomatik ilişki kurulması sağlandı” dedi.

 

Kaynak: www.abkhazinform.com

 

www.abhazyam.com    


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.