RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Mayıs 2018, Pazartesi 13:58:21 tarihnde eklendi. 558 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya – Abhazya Sınırında Alarm!

2018 RUSYA DÜNYA FUTBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİ, ABHAZYA – RUSYA SINIRINDA, ABD YAPIMI M-16 SİLAHINA AİT MÜHİMMAT VE MERMİLER YAKALANDI
Rusya – Abhazya Sınırında Alarm!
07/05/2018. SUHUM. 7 Mayıs. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). “Kuban – 24” Haber Ajansı’nın, Rusya Federasyonu Krasnodar Bölgesi Federal Güvenlik Servisi Basın Haber servisi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya – Rusya sınırında görev yapan Rus Federal Sınır Muhafızları, 7 Mayıs Pazartesi günü Abhazya plakalı bir araç içerisinde yaptıkları aramada, ABD M-16 tüfek silahına ait mühimmat ve mermi yakaladı. 
 
Haberde “Yetkililer, Psou sınır kapısında durdurlan Posche Caeynne marka araç içerisinde yaptıkları aramada, ABD yapımı M – 16 tipi tüfeğe ait mühimmat ve 5,56 mm çapında mermiler yakaladı. M – 16 tüfeği mühimmatı ve mermileri ABD – NATO ülkelerine ait olan güvenlik güçleri tarafından kullanılıyor” bilgisine yer verildi.
 
M – 16 tüfek mühimmatı ve araca el konuldu ve ceza işlemlerinin başlatılması , araştırılması amacı ile Sochi Emniyet müdürülğüne teslim edildi.      
 
Mühimmat ve bir araca el konuldu ve ceza yargılamalarının başlatılması kararı için Soçi Emniyet Müdürlüğü'ne muayene için teslim edildi.
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.