RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Nisan 2018, Pazar 08:44:11 tarihnde eklendi. 527 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Cumhuriyeti’nden Kınama!

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “ABD VE MÜTEFFİKLERİ TARAFINDAN SURİYE’YE KARŞI DÜZENLENEN ASKERİ SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ!”
Abhazya Cumhuriyeti’nden Kınama!

15/04/2018. Suhum. 14 Nisan. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı. Çeviri: Fatih Atan (Atanba – Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, 14 Nisan 2018 Tarihinde ABD, İngiltere ve Fransa tarafından Suriye Arap Halk Cumhuriyeti’ne karşı düzenlenen Füze saldırısını kınayan bir bildiri yayınladı.

 

“AÇIKLAMA

 

Bilindiği üzere 14 Nisan 2018 Tarihinde, ABD, İngiltere ve Fransa askeri güçlerinin, Suriye’nin askeri ve sivil altyapısına karşı ortak olarak füze saldırıları düzenlenmiştir. Hava saldırılarının bir sonucu olarak, ülkenin yaşam destek tesisleri yok edilmiştir, siviller arasından kayıplar yaşanmıştır.

 

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı olarak, ABD ve müttefiklerinin Ortadoğu’da ve dünyanın başka bölgelerinde de büyük ölçüde gerginliğin oluşmasına olanak verecek eylemlerini şiddetle kınamaktayız.

 

ABD liderliğindeki koalisyon ülkeleri, BM Güvenlik Konseyi kararı olmadan Suriye’ye karşı füze saldırısını başlatmış ve genel kabul görmüş uluslararası hukuk normlarını ihlal ederek, vahşi karakter yapısını bir kez daha göstermiştir.  

 

Bizler, ABD, İngiltere ve Fransa tarafından düzenlenen bu eylemlerin, bölgedeki gerginliğin tırmanmasını provoke edeceğine ve uluslararası istikrar ve güvenlik unsurlarının temelini zayıflatacağına inanıyoruz.  

 

14 Nisan 2018.

 

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı”

 

Kaynak: www.mfaapsny.org

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.