RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mart 2018, Pazartesi 13:41:49 tarihnde eklendi. 436 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin, Abhazya’da Birinci Oldu

VLADİMİR PUTİN, ABHAZYA’DA SEÇMENLERDEN %94.21 ORANINDA OY ALARAK, RUSYA’DAKİ DESTEK ORANINI %20 AŞTI!
Putin, Abhazya’da Birinci Oldu

19/03/2018. Suhum. 19 Mart. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba – Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nde ikamet eden 41.849 Rus vatandaşı, Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı seçimlerinde oy kullandı. Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçisi Semyon Grigoryev, gazetecilere yaptığı açıklamada bu sayının çok iyi bir gösterge olduğunu söyledi.

 

Rusya Devlet Başkanlığı seçiminde Vladimir Putin %94,21 oranında oy alarak 1. Sırayı aldı. 2. Sırada RFKP Adayı Pavel Grudinin %2,46 ile yer aldı. 3. Sıra RFLDP başkanı Vladimir Jirinovski %1,56 yer aldı. 4. Sırayı ise Rus Siyasetçi Sergey Baburin %0,68 oranında oy alarak paylaştı.

 

Semyon Grigoryev “Söylemek gerekirse, Rusya Federasyonu topraklarında gerçekleşen seçim gibi büyük bir farkla seçmenler burada da Vladimir Putin’i seçtiler diyebiliriz. Hatta Abhazya’daki oy oranı Rusya’daki orandan %20 daha fazla oldu diyebiliriz” dedi.

 

Semyon Grigoryev, konuşmasında, Rusya’daki adaylar sıralamasının aksine, Sergey Baburin’in Abhazya’da 4. Sırayı almasına dikkat çekerek, onun Abhazya’da tanınmış ve bir siyasetçi olarak çalışmalarda bulunmuş bir popüler kişilik sahibi olduğunu belirtti.

 

Kaynak: www.abkhazinform.com

 

www.abhazyam.com    


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.