RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mart 2018, Pazartesi 08:26:57 tarihnde eklendi. 439 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vladimir Putin Kazandı!

VLADİMİR PUTİN, RUSYA DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ, SEÇMENLERİN REKOR DESTEĞİ İLE KAZANDI
Vladimir Putin Kazandı!

19/03/2018. Moskova. 19 Mart. Vesti.ru Çeviri: Fatih Atan: (Atanba – Тванба). “Abhazyam.com olarak Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı seçimini kazanan Vladimir Putin’i tebrik ediyor, başta Rusya Federasyonu halklarına, Abhazya – Güney Osetya ve Güney Kafkasya ülkelerine olmak üzere, tüm dünyada barışa hizmet etmesini diliyor ve çalışmalarında başarılar diyoruz. Abhazyam.com Genel Yayın Yönetmeni – Fatih Atan: (Atanba – Тванба).”

 

Rusya Federasyonu Merkez Seçim Komisyonu verilerine göre,18 Mart 2018 Tarihinde yapılan Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı seçimlerinin %99.75 oranının sayımı tamamlandı. Belirtilen verilere göre, Vladimir Putin, diğer adaylara karşı çok önemli bir fark yaratarak seçmenlerin %76.67 oranında oyunu alarak devlet başkanlığı seçimini kazandı. Rus liderin almış olduğu bu seçmen desteği, siyasi kariyeri açısından bir rekor sayılıyor.

 

Vladimir Putin, oylama sonrası açıklanan seçim sonuçları sonrasında kendisine destek verenlere ve gazetecilere yapmış olduğu ilk konuşmasında, destek verdikleri için seçmenlere teşekkür etti ve gelecekte yapmak istediği planları paylaştı. V. Putin, oylama sonucunun, özellikle son yıllarda izlenen politikalara olan güvenin desteklendiği, vurgulamasında bulundu. Bunun aynı zamanda ileriye yönelik çalışmalar konusunda birliğin korunması olduğunu vurguladı.

 

Vladimir Putin “Bu çok önemlidir, seçmenler, hangi adaya neden bu kadar güçlü bir destek vermesi ile ne olursa olsun zor bir görev ile karşı karşıya olduğumuz ve bunun içinde insanların birlik içerisinde mücadelelerini birleştirmesi gerektiğine işaret emiştir. Neden? Çünkü, bizleri, zor, sıradan olmayan ödevleri ve onları basit bir biçimde çözemeyiz, bu konuda atılımlar yaparak gerçekleştirebiliriz, bunu başarabiliriz, bunları varolan rejim içerisinde gerçekleştirebileceğimizi söylemiştim, sonuca ulaşmak için yapmamız gerekenleri konuşmuştuk” dedi.

 

RIA Novosti Haber Ajansı’nın belirttiğine göre, Vladimir Putin, yeni devlet başkanlığı dönemi içerisinde ki çalışma planlarından söz ederken, yeni bir Anayasa reformu planlamadığını söyledi. Ayrıca, devlet organları yapılanması içerisindeki tüm değişiklikleri, göreve başladıktan sonra gerçekleştireceğini açıkladı.

 

Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Seçiminde 2. Sırayı, Rusya Federasyonu Komünist Partisi (KPRF) adayı Pavel Grudinin %11,79 oy ile aldı, 3. Sırayı Rusya Liberal Demokrat Parti Başkanı Vladimir Jirinovski, %5,66 ile aldı.  

           

Kaynak: https://www.vesti.ru/doc.html?id=2996857

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.