RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Şubat 2018, Çarşamba 18:18:41 tarihnde eklendi. 751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Rus Dram Tiyatrosu

FAZIL İSKENDER ABHAZYA DEVLETİ RUS DRAM TİYATROSU ST. PETERSBURG “BEŞ AKŞAM” TİYATRO FESTİVALİNİ KAZANDI
 Abhazya Rus Dram Tiyatrosu
14/02/2018. Suhum. 14 Şubat. Apsnypress. Damei Kaslandziya. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Fazıl İskender Devlet Rus Dram Tiyatrosu (Abhazya), St. Petersburg’da 06 – 10 Şubat Tarihleri arasında düzenlenen “XIV. Aleksandr Volodin “Beş Akşam” Tiyatro Festivali”ni kazandı.
 
(Abhazyam.com olarak, Fazıl İskender Devlet Rus Dram Tiyatrosu yönetimi ve oyuncularını başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.)
 
Abhazya Cumhuriyeti Kültür ve Tarihsiel Mirası Koruma Bakanı Elvira Arsalia ve Bakan Yardımcısı Batal Kobakhia, Fazıl İskender Rus Dram Tiyatrosu Genel Müdürü Irakli Khintba ve tiyatroda görev alan aktörler ile bir araya geldi. 
 
Elvira Arsalia ve Batal Kobakhia, St. Petersburg “XIV. Aleksandr Volodin “Beş Akşam” Tiyatro Festivali’ni kazanmalarından dolayı kutlamada bulundular. Elvira Arsalia “Kazanmış olduğunuz bu başarı harika bir şey ve sizler için büyük bir deneyim. Uluslararası festivaller, sizlere daha fazla güç verir ve sizleri olumlu biçimde mıotive eder. Bana göre, başarılı bir biçimde başlayan yıl, sürekli başarılar getirecektir” dedi.
 
Irakli Khintba “Festivalde başarılı bir performans gösterdik ve devletimizi hayal kırıklığına uğratmadık. Volodib festivaline katılmak tüm tiyatro gurupları için prestij anlamına gelir. Gösteri sonrasında salonda bulunan seyirciler, oyuncularımızı ayakta alkışladılar. Oyun dekorasyonunun hazırlanmasında birtakım zorluklar yaşadık, çünkü salon çok büyüktü ama, yine de zoru başardık. Bu bizim Uzaya Uçuşumuzdu! Sonunda orada patlama yaptık ve kendimize güvenle geri döndük. Şimdi yeni tecrübemiz ile bir sonraki başarıların startı için hazırlanıyoruz” dedi.  
 
Aynı zamanda Irakli Khintba gezi hakkında şunları söyledi: "Festivalde iyi performans gösterdik ve sanırım devletimizi hayal kırıklığına uğratmadı. Volodinsky festivaline ulaşmak, herhangi bir tiyatro için prestijli sayılır. Performansımın sonunda salonun ayakta alkışladığını ve bunun sadece Rudram'ın konuşmasından sonra olduğunu belirtmek isterim. İzleyiciler, performansımızın samimiyetini gördüler. Dekorasyonlarda zorluklar vardı, çünkü çok büyüktü ve onları birleştirmek zordu, ama baş ettik. Uzaya uçuşumuzdu! Sonunda orada patladık ve güvenle geri döndük. Şimdi yeni tecrübe ile bir sonraki başlangıç için hazırlanıyoruz "dedi.
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.