RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Şubat 2018, Salı 12:16:15 tarihnde eklendi. 926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Kaptan’da Gelişme Var!

TÜRKİYE VATANDAŞI, BALIKÇI TEKNE KAPTANI SELİM KAYA’NIN KAÇIRILMASI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA AÇILDI
Türk Kaptan’da Gelişme Var!
13/02/2018. Suhum. 13 Şubat – Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya başsavcılığı resmi web sitesinde yapılan açıklamaya göre, 9 Şubat 2018 tarihinde Oçamçıra şehrinde kaçırılan Türk Gemi Kaptanı Selim Kaya olayı hakkında soruşturma davası açıldı.
 
Başsavcılık açıklamasında “9 Şubat 2018 Cuma akşamı ASİ 20:40 sıralarında Oçamçıra, Gabliya caddesinde, BMW 740 Model araç sahibi Pachulia Georgi Murtazovich tarafından limana götürülen 1960 doğumlu, Türkiye Cumhuriyeti Vatnadaşı ve Türk balıkçı tekne sahibi Selim Kaya, araç yüzleri maskeli ve silahlı iki kişi tarafından durdurularak kaçırıldı. Araç sahibi Pachulia, araçtan indirildi ve araç gasp edildi” bilgisine yer verildi.
 
10 Şubat sabahı “BMW 704” Model araç, Psou- İngur otoyolu nun 162. Kilometresinde camında bir kurşun deliği görülür biçimde terk edilmiş olarak bulundu. 
 
Başsavcılık açıklamasında “Araç içerisnde yapılan detaylı çalışma sonrasında, PM marka tabanca ve bir mermi bulundu, ayrıca araç içerisinde parmak izleri bulundu” denildi. 
 
Başsavcılık, Oçamçıra şehri emniyet güçleri ve Devlet Güvenlik Teşkilatı elemanlarınca oluşturulan bir komisyon ile soruşturmanın sürdürüldünü belirtti. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.