RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Şubat 2018, Pazartesi 13:13:19 tarihnde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova Abhaz Diasporası

BESLAN AGRBA, MOSKOVA ABHAZ DİASPORASI BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİ.
Moskova Abhaz Diasporası
12/02/2018. Moskova. 12 Ocak. Moskova – Abhaz Diasporası. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Moskova Abhaz Diasporası Birliği, 11 Şubat 2018 Tarihinde Genel Kurul Toplantısı düzenledi. Moskova’da düzenlenen toplantıda Beslan Agrba, yeniden başkanlık görevine seçildi.
 
“Moskova Abhaz Diasporası Birliği” Genel Kurul Toplantısı’nda, 2015 – 2017 Dönemi çalışmaları raporu açıklandı ve başkanlık seçimi yapıldı.
 
Beslan Agrba, konuşmasında üç yıllık çalışma döneminde, Diaspora olarak çok hareketli ve önemli proje çalışmaları yapıldığını söyledi. Rapo içerisinde birliğin, hayır çalışmalarında ki gelişmelere dikkat çekti. İlrtişim ilişkilerinin geliştirilmesinde, birliğin internet sitesinin çalışmaları, çağdaş iltişim araçlarının kullanımı ve getirilecek olan yenilikler hakkında konuştu.
 
Moskova Abhaz diasporası Birliği, Başkanlık seçiminde, Beslan Agrba, tüm üyelerin oybirliği ile yeniden başkanlık görevine geldi.
 
Belan Agrba, yaptığı teşekkür konuşmasında, üyelere göstermiş oldukları güvene teşekkür etti ve başta Türkiye’de bulunan büyük Abhaz Diasporası olmak üzere, yabancı ülkelerde bulunan Abhaz Diasporaları ile daha iç içe bulunacaklarını ve yakın ortak çalışma yapmayı planladıklarını söyledi.
 
Beslan Agrba “Bizler ayrıca, Abhaz – Abazin Kongresi’nde daha etkin olarak çalışacağız, Abhazya’nın gelişimine ve yardım projelerine öncelik vereceğiz” dedi.
 
Beslan Agrba, Dünya’da bulunan soydaşlarımızın yakın işbirliği ve çalışmaları, sadece Abaz birliğinin oluşıumuna değil, ortak yaratılacak olan en önemli proje çalışması olan Abhazya’nın bağımsız bir devlet olarak yapılanmasına da destek verceğine olan güvenini sözlerine ekledi. 
 
Beslan Agrba, 2011 yılından bu yana, Moskova Abhaz Diasporası Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.
 
Toplantıda ayrıca, Abhazya’nın yeniden onarımı, gelişimi dahil olmak üzere “25 Adım’da” “Abhazya’nın Kalkınma Programı ve daha önceden programlanan projelere olan destekler görüşüldü. 
 
Kaynak: http://www.abkhazmoscow.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.