RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Şubat 2018, Pazar 11:44:42 tarihnde eklendi. 788 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Balıkçı Teknesi Kaptanı Kaçırıldı

TÜRK BALIKÇI TEKNESİ SAHİBİ SELİM KAYA, ABHAZYA’NIN OÇAMÇIRA ŞEHRİNDE KAÇIRILDI
Türk Balıkçı Teknesi Kaptanı Kaçırıldı
11/02/2018. Suhum. 10 Şubat. Sputnik. Badri Esiyava. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Oçamçıra Şehri Vali Yardımcısı Slavik Kuchuberiya, Sputnik Haber Ajansı Muhabiri’ne bildirdiğine göre, Türk Balıkçı Tekneleri Kaptanı Selim Kaya, Oçamçıra şehrinde, 9 Şubat Cuma günü, ASİ 20:45 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı.
 
Kuchuberiya “Akşam, yaklaşık olarak 20:45 sıralarında, Bölgede balık avcılığı yapan Türk balıkçı tekneleri kaptanı Selim Kaya, oturduğu kafeden çıktı ve orada bulunan bir kişiye aracı ile liman götürmesini istedi, araç kafeden birkaç metre ayrıldıktan sonra, ellerinde silah bulunan ve maskeli olan iki kişi tarafından durdurldu ve sürücüyü dışarı çıkartarak, aracı gasp ettiler ve kaptanı kaçırdılar” dedi.
 
Kuchuberiya’ya göre olay sonrasında güvenlik güçleri tarafından tüm gece boyunca arama yapıldı. 10 Şubat sabahı, Araba Gal – Oçamçıra yolu üzerinde ön camında ateş izi görüğlür biçimde bulundu.
 
Slavik Kuchuberiya “Bizler, tüm gece boyunca aramalarımızı sürdürdük ve sabaha karşı aracı bulduk. Aracın içerisinde bir adet mermi çekirdeği bulunuyordu ve va camda merminin çıkış izi vardı. Kan izine hiçbir yerde rastlanmadı” dedi. 
 
Kuchuberiya, güvenkik güçlerinin çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi. 
 
Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.