RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Ocak 2018, Pazar 09:55:35 tarihnde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova Abhaz Diasporası

MOSKOVA ABHAZ DİASPORASI BİRLİĞİ, 11 ŞUBAT 2018’DE BAŞKANLIK VE YÖNETİM KURULU SEÇİM TOPLANTISI DÜZENLİYOR
Moskova Abhaz Diasporası
28/01/2018. Suhum. 25 Ocak. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). “Moskova Abhaz Diasporası Birliği” (MAD) 11 Şubat Pazar günü, Moskova’da Genel kurul toplantısı yapacak. Toplantıda çalışma raporu okunacak ve başkanlık, yönetim kurulu seçimi yapılacak.
 
“Moskova Abhaz Diasporası Birliği” (MAD) 6 yıl önce Mart 2011 tarihinde kuruldu. Toplantıdaki konular, 2015 – 2017 Çalışma Raporu okunacak, “Moskova Abhaz Diasporası Birliği” başkanlık ve yönetim kurulu seçimi, 2018 yılı çalışma planı oylaması.
 
MAD Yönetim Kurulu, Moskova Abhaz Diasporası’na, rapor çalışmaları ve seçim toplantısının düzenlenmesi sürecine etkin bir biçimde katılınması, başkanlık ve yönetim kurulu üyelikleri hakkında aday önerilerinde bulunmaları, ayrıca varolan çalışmalara ve gelecekte düzenlenecek olan etkinlikler hakkında düşüncelerini paylaşmaları çağrısında bulunuyor.
 
“Moskova Abhaz Diasporası” (MAD) Genel Kurul Toplantısı, MSİ: 13:00’de başlayacak ve Aleksandr Soljenitsin, Yurtdışındaki Rus Evi’nde yapılacak. (Moskova, Nizhnyaya Radischevskaya cad. No:2) (Taganskaya – Koltsevaya) metro istasyonu yakınında bulunuyor.        
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.