RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Ocak 2018, Cumartesi 11:08:52 tarihnde eklendi. 625 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nauru’ya Ziyaret!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ HEYETİ, NAURU CUMHURİYETİ’NE RESMİ ZİYARETTE BULUNUYOR.
Nauru’ya Ziyaret!
27/01/2018. Suhum. 26 Ocak. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti dışişleri Bakanı Daur Kove başkanlığındaki Abhaz heyeti 26 Ocak Cuma günü, Nauru Cumhuriyeti’ne resmi ziyarete geldi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Heyeti içerisinde, Parlamento başkan Yardımcısı Said Harzalia ve Uluslararası Kuruluşlar ile İlişkiler Dairesi Başkanı Arthur Gagulia bulunuyor.
 
Abhazya Cumhuriyeti resmi ziyareti sırasında Nauru Cumhuriyeti’nin bağımsızlığının ilan edilmesinin 50. Yıldönümü kutlamalarına katılacak, ayrıca Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı, Nauru Cumhuriyeti devlet Başkanı Baron Divavesi Vaka ile bir görüşme gerçekleştirecek. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Heyeti’nin Nauru Cumhuriyeti resmi ziyareti 4 Şubat’a kadar sürecek. 
 
Not: Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını tanıyan BM’e bağlı 6 ülke bulunmaktadır. Rujsya Federasyonu, nikaragua, Venezuela, Nauru, Tuvalu ve Vanuatu Cumhuriyeti. "Egzotik Ülke" Nauru Cumhuriyeti; Büyük Okyanus üzerinde bulunan 21.3 km2 büyüklüğünde ki bir atol adasından oluşmaktadır. Komşusu Yeni Gine Cumhuriyeti'dir  Nauru Cumhuriyeti devlet başkanlığı sistemi ile yönetilmektedir. Nüfüu 13.287 Kişidir. Tropic bitki örtüsüne sahiptir. İhraç ürünü Hindistan Cevizi ağırlıktadır.  Abhazyam.com) 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.