RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Ocak 2018, Perşembe 12:15:30 tarihnde eklendi. 456 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’daki Rus Ordusu

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE GÖREV YAPAN RUS ORDUSU, KAFKAS DAĞLARINDA KIŞ TATBİKATI YAPIYOR
Abhazya’daki Rus Ordusu
18/01/2018. Suhum. 18 Ocak. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). Rusya Ordusu Güney Askeri bölge Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rusya Federasyonu Ordusu, Güney Askeri Bölge Askeri Üssü Birliği tarafından, motorlu askeri birlik ve VTR-82A (БТР-82А) araçlarının katılımı ile klasik savaş taktiklerinin kullanılacağı askeri tatbikat başlatıldı.   
 
Hafta başında başlatılan askeri tatbikat, 100 – 2000 metre yükseklikte, tank, hafif zırhlı araçlar, alçaktan uçuş yapan hava hedeflerinin vurulması, simüle düşman güçlerle piyade savaşı olarak gerçekleştirildi.
 
Acil durum savaşı bildirme amacı ile taşınabilir çağdaş tekniklerle donatılmış dijital iletişim araçları ve "Акведук" Radyo İstasyonları kurularak tatbikat gerçekleştirildi. 
 
Tatbikat sırasında, ayrıca keşif yolları ve araç geçişleri için mühendislik çalışmaları, askeri konvoyların geçiş güvenliği, doğal koşullar kullanılarak kamuflaj yöntemleri ve duman yaratarak hedef şaşırtma, gizlenme koşulları da gerçekleştirildi. 
 
Gece ve gündüz yapılan askeri tatbikat sırasında 500 adet asker görev aldı. 50’den fazla askeri ekipman kullanıldı ve onların taşınmasında, onarımında KamAZ “Mustang”  (КамАЗ) «Мустанг» tipi zırhlı personel taşıyıcı araçları, araç taşınmasında kullanılan BTR-80 ( БТР-80) tipi ve tamir-onarım BREM (БРЭM) tipi araçlar kullanıldı.
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.