RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Aralık 2017, Salı 11:01:26 tarihnde eklendi. 1605 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova “Food City” Açıldı

ABHAZYA CUMHURİYETİ TİCARET VE GIDA MERKEZİ "ABHAZYA" - “FOOD CITY”, MOSKOVA’DA AÇILDI.
Moskova “Food City” Açıldı
19/12/2017. Suhum. 18 Aralık. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Avrupa’nın en büyük alışveriş kompleksi “Food City” “Abhazya” Ticaret Merkezi 18 Aralık Pazartesi günü Moskova’da açıldı. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Uluslararası Kültür ve İş Merkezi Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, “Abhazya” Ticaret Merkezi “Food City”, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’ndaki Ticaret Temsilciliği ve Avrasya İş Birliği arasındaki anlaşma sonucunda gerçekleştirilmiştir.
 
Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu’ndaki Ticaret Temsilcisi Oleg Bartsız, açılış konuşmasında “Abhazya” Ticaret Merkezi, Moskova’nın en büyük alışveriş merkezi “Food City”, Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilierin geliştirilmesi açısından önemli bir adımdır. Bu merkez, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Ticaret Temsilciliği, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret – Sanayi Odası ve Avrasya İş Birliği tarafından gerçekleşmiştir. Abhazya Cumhuriyeti ve Avrasya İşbirliği Merkezi tarafından, Abhaz tarım üreticilerinin ürünlerinin çağdaş bir ortam içerisinde tüketicilere ulaşmasını sağlayan kalıcı bir ticaret , alışveriş ortamı olarak başarılı bir biçimde tamamlanmıştır” dedi.
 
“Abhazya” Ticaret Merkezi “Food City” Açılış torenine, Abhazya Cumhuriyeti’nden kalabalık bir katılım oldu. Abhazya cumhuriyeti Hükümeti Tarım Bakanı Daur Kove, Ekonomi Bakanı Adgur Ardzınba, Dışişleri bakanı Daur Kove, Sağlık Koruma Bakanı Tamaz Tsahnakia, Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu Milletvekilleri, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba, Abhazya Cumhuriyeti’nin rusya Federasyonu Ticaret Temsilcisi Oleg Bartsız, Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası Temsilcileri Oleg Lakoba ve Pyotr Beryoza, “Avrasya İşbirliği Merkezi” Genel Müdürü Daniel Putyatin, “Moskova Abhaz Diasorası Birliği” Başkanı Beslan Agrba, “Abhazya – Rusya İş Konseyi” Başkanı Andrey Sergeyev ve davetliler katıldı.
 
“Food City” – Avrupa’da bulunan en büyük toptan ve perakende gıda alışveriş merkezi. Onlarca bölge ve ülkeyi birleştirecek bir yapı. Malların depolanması, toptan ve perakewnde alışveriş için dev bir komleks. 124 Hektarlık bir alan ve yaklaşık olarak 173 futbol sahası büyüklüğünde bulunuyor. Gün içerisinde 10 binin üzerinde müşteri, 3 binden fazla toptancı ve 5 binin üzerinde kiracı birbirleri ile alışveriş yapma olanağına sahip kompleks. Burada hergün en az 8 bin ton ürün satılacak.
 
“Food City” içerisinde, gümrük işlemleri sonrasında satış olanaklarının sağlanacağı tesisler, yabancı müşterilerin barınabileceği oteller bulunuyor.  
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.