RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Aralık 2017, Cumartesi 10:44:48 tarihnde eklendi. 619 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Ticaret Alışveriş Merkezi

MOSKOVA – ABHAZYA CUMHURİYETİ TİCARET ALIŞVERİŞ MERKEZİ 18 ARALIK’DA AÇILIYOR
Abhazya Ticaret Alışveriş Merkezi
16/12/2017. Moskova. 15 Aralık. Moskova – Abhaz Diasporası. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nin Avrupa toprakları üzerinde bulunan en büyük alışveriş merkezi “FoodCity” 18 Aralık Pazartesi günü açılıyor.
 
“Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Merkezi’nin Moskova’da açılış programı “Rusya Federasyonu’nda bulunan Abhazya Cumhuriyeti Ticaret Odası Temsilciliği ve Rusya Federasyonu Abhazya Cumhuriyeti Uluslararası Kültür ve İş Merkezi” arasında yapılan anlaşma çerçevesinde gerçekleşecektir.
 
Bu anlaşmanın, ana amacı Abhaz üreticilerinin Rusya pazarındaki tanıtımı olarak belirtilmektedir. 
 
“FoodCity” – Moskova’dai en büyük tarımsal üretim tanıtım merkezlerinden birisidir. Bu merkez, Ruaya2da bulunan en büyük toptan ve perakende gıda merkezi olarak belirtiliyor. Böyle büyük ve çağdaş bir alışveriş merkezinin yaratılması, aracılar olmaksızın uygar bir ticaret ortamının oluşturulması amacını gütmektedir. 
 
Bizler, Moskova’da bulunan diğer alışveriş merkezlerinde yaşanan olumsuz koşulların oluşmaması amacı ile yeni gereksinimleri içerisinde taşıyan özel bir yasa ile bu ortamı yaratıyoruz. Tüketiciler ve toptancılar, Moskova’nın merkezinde değil ama hemen yanında bulunan uygar bir alışveriş merkezi sayesinde gereksinim duyduğu ticari mallara, Moskova’daki mağaza ve restoranlara doğrudan ulaşabileceklerdir. 
 
“Not: Abhazyam.com olarak Moskova – Abhazya Cumhuriyeti Alışveriş Merkezi “FoodCity” açılışını kutluyor, Abhazya Cumhuriyeti ekonomisine vereceği katkı çalışmalarında başarılar diliyoruz.”       
 
Kaynak: http://www.abkhazmoscow.ru/
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.