RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Kasım 2017, Perşembe 10:03:50 tarihnde eklendi. 858 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, İtalya İlişkileri

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI KAN TANİA “İTALYA’DAKİ ABHAZYA CUMHURİYETİ TEMSİLCİLİĞİ RESMİ OLARAK TESCİLLİDİR!”
Abhazya, İtalya İlişkileri
30/11/2017. Suhum. 29 Kasım. Abhazya – İnform. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania, İtalya’da gazetecilere yaptığı açıklamada, İtalya’da bulunan Abhazya Cumhuriyeti Temsilciliğinin resmi olarak tescilli olduğunu söyledi.
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Kan Tania, 28 Kasım Salı günü İtalya’nın Bari şehrinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, İtalya Dışişleri Bakanlığı Özel Temsilcisi Vito Grittani’de katıldı.
 
Kan Tania, basın mensuplarına, Abhazya’daki siyasi statüsü, ekonomisi ve turistik yapılanması hakkında bilgi verdi. Bakan Yardımcısı, ayrıca İtalyan insanları ile yapmış olduğu çalışmalar ve özellikle “Avrupa – Abhazya” Abhaz Kültür Enstitüsü açılışı, Abhazya’nın İtalya’daki Abhazya Ticaret Odası Temsilcileri ve çeşitli insanlar ile yaptığı görüşmeleri açıkladı. 
 
Tania’ya göre, Abhazya’nın İtalya’daki temsilciliğinin AB ülkeleri ile ilişkiler misyonu görevinide yerine getireceğini belirtti. 
 
Kan Tania “Abhazya Cumhuriyeti Temsilciliği, İtalya’nın bağımsızlığı tanımadığı için tam olarak diplomatic temsil fonksiyonlarına sahip olmadığını vurgulamak gerekir. Bu temsilciliğin ana görevi, Avrupa Birliği toprakları üzerinde yaşayan Abhazya Cumhuriyeti insanlarının haklarını korumaktır. Ayrıca, Abhazya ve İtalyan halkları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, Abhaz dili, kültürü ve geleneklerinin tanıtımana yardımcı olmaktır” dedi. 
 
Kaynak: www.abkhazinform.com
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.